Искат финансова инжекция от 50 000 лв. за „Хасково 2012“

Спорт

Финансова помощ в размер на 50 000 лв. да бъде отпусната на женския баскетболен клуб „Хасково 2012“, предлагат с докладна за сесията на 4 август група съветници.

В докладната е посочена активната социална роля на клуба и големите му успехи, особено в последната година, когато бе записан исторически дубъл – шампионска титла в женското първенство и спечелване на Купата на България.

„Въпреки положените усилия от страна на клуба за осигуряване на необходимите средства за издръжка на клуба, към момента те изпитват сериозни затруднения. Предстоят нови състезания и участия в турнири, за които е необходим финансов ресурс“, се казва още в предложението, подписано от общинските съветници: Антон Иванов, Хакиф Хабил, Иван Станчев, Златко Марчев, Росен Пеянков и Албен Манджуков.

5 коментара

  • Антон Иванов, Хакиф Хабил, Иван Станчев, Златко Марчев, Росен Пеянков и Албен Манджуков – ТЕЗИ 6/ШЕСТ/ МАСТИТИ БИЗНЕСМЕНИ ЗАЩО НЕ ИЗВАДЯТ ОТ ФИРМИТЕ СИ ПО 10 000 ЛЕВА И ДА СПОНСОРИРАТ БАСКЕТБОЛНИЯ КЛУБ?!?!?! ЗАЩО ОБИКНОВЕНИТЕ ГРАЖДАНИ НА ХАСКОВО ЩЕ ПОМАГАТ ФИНАНСОВО ЧАСТНИЯ БАСКЕТБОЛЕН КЛУБ?! СРАМОТА, ПЛАЩАМЕ ДАНЪЦИ, ЗА ДА СЕ ДАВАТ ПАРИТЕ НИ НА ЧАСТНИ КЛУБОВЕ. ЗАЩО ОБЩИНАТА ЩЕ ИЗДЪРЖА ЧАСТНИ КЛУБОВЕ. ТОЗИ АКТ НА ДАВАНЕ НА ПАРИ НА ЧАСТНИ СТРУКТУРИ ПРЕДИ ГОДИНИ СЕ НАРИЧАШЕ ЩЕТА . И СЕ ТЪРСЕШЕ ПЪЛНА ФИНАНСОВО ИМУЩЕСТВЕНА ОТГОВОРНОСТ НА ПРИЧИНИЛИЯ ЩЕТАТА.

    • Всичките тия шестимата са уж големи бизнесмени,даже тоя Хабил льжеше,че уж давал пари за футбола,разбира се дьрта льжа,нищо не е давал. И сега пак с чужда пита помен правят,общината да финансира частен клуб,защо те не го финансират? Ами нали Антон Иванов от ГЕРП е уж голям бизнесмен? Ами Пеянков нали дьржи Интернет-доставките на половината община и печели яко? Що не се брькне малко „на ползу роду“ дето викаше Жорж Ганчев? Мизерници вьшливи,вместо това ще си гласуват вдигане на заплатите,щот се претрепаха от работа в тоя Общински сьвет.

  • Мале какви бизнесмени са това цял ден чорбарстват по масите с бай добри-дедо и се чудят каква мрасотия да направят на нягого-неудобен

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.