Регион

Челен сблъсък на Е-80, ранени са и деца

Тежка катастрофа е станала снощи около 22 часа на Е-80 в посока от Любимец за Свиленград, съобщават от пресцентъра на полицията.

Ударили са се „Мерцедес“, управляван от 41-годишен свиленградчанин и Фолксваген, шофиран от 33-годишен харманлиец. Водачът на Фолксвагена е загубил контрол над автомобила, преминал е в лентата за насрещно движение и се е ударил челно в Мерцедеса.

24-годишен мъж, пътувал във Фолксвагена е с комоцио, 27-годишна жена е със счупен крак, с комоцио е и 17-годишно момиче, а 2-годишно момченце е настанено в пловдивска клиника с черепно-мозъчна травма и опасност за живота.

От пътуващите в Мерцедеса са пострадали водачът, който е настанен в МБАЛ – Свиленград с контузия на корема и натъртен таз, 33-годишна жена с контузия на дясна китка и дясна подбедрица, освободена за домашно лечение и 12-годишно момче, настанено в МБАЛ-Свиленград с контузия на главата и счупен нос.

Вчера около 11 часа в Минерални бани и станала друга катастрофа с каруца, управлявана от 64-годишна жена и Мицубиши, шофирано от 78-годишен хасковлия. Каруцата е отнела предимството на автомобила. От удара жената е с натъртено коляно и е освободена след преглед за домашно лечение.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
28.07.2017 17:01 17:01

И ЗА КЪДЕ Е БЪРЗАЛ ?????????МАЛОУМНА РАБОТА!!!!!!!!

Back to top button