Читатели: Разбиха тротоарите с неправилното паркиране

Хасково

Читатели на Haskovo.info сигнализираха с пореден пример за неправилно паркиране в Хасково, като изпратиха и снимки.

Става въпрос за улица „Строител“ в квартал „Младежки хълм“ на Ямача. Там ежедневно се случвало да се паркира неправилно върху тротоарите.

Заради спрелите коли по тротоарите плочките вече са начупени, а на места и пропаднали.

Изпрати новина

11 коментара

  • А ДА ВИЖДАТЕ ДРУГО МЯСТО ЗА ПАРКИРАНЕ??????????ДАЙТЕ НИ ТАКОВА И НЯМА ДА ПАРКИРАМЕ НА ТРОТОАРА !!!!!!!!!!!!!

  • Като няма място за паркиране ще намериш такова бе кретен, много Ви мързи Хасковлийте да походите малко!Граф на една длан ,а за да пият кафе на двеста метра задълже се пали колата тюфлеци дебели

    • И аз така мисля-вчера дойдохте от селата и вече големите тежкари. За едно кафе в центьра,трябва да сте с колите и те да са до задника ви паркирани. Има платени паркинги,сакьн да не се охарчите с някоя стотинка или да походите пеша.

  • Тези плочки със сигурност не са в това състояние заради паркирането на коли , а доста са стари и трябва да се подновят .

  • И по лу.Найчо Цанов е същото колите по тротоарите харата варвят по пътното платно.Господа ограничете тротоарите с подобаващите топки и циментови колчета защото те са за хората а не за автомобилите.

  • Ми то това се води паркинг зона!!! В целия град е така…Няма тротоар,по който да не се паркира,освен по главните улици,а те са две-три…

  • Кафе-мафе мишко все тая мантилитета показва класата. Ако ще пред домът да е…като няма място няма да спира. Пешачката батенце, а не като няма аз ще си направя самичък тъп кътил

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.