Спорт

Хасковлии бележат за класическа победа на Димитровград над Хасково

Местно дерби си организираха в разгара на предсезонната подготовка футболните тимове на АФК „Хасково“ и „Димитровград 1947“.

Контролата се игра на едно от тренировъчните игрища до димитровградския стадион „Миньор“. Въпреки че срещата започна в 18 часа, жегата бе доста силна, като в средата на двете полувремена футболистите взимаха почивка за да пият вода и да починат.

Мач

Иначе, мачът премина под знака на феърплея с леко надмощие на по-опитния димитровградски тим, в който за новия сезон преминаха още хасковлии – Валентин Дойчев, Гено Палазов и Алпер Рашков. Още в 16-ата минута с шут от средно разстояние пък се разписа Цветомир Матев. При този резултат завърши и първото полувреме.

Мач

Още в първите минутки на втората част гол след съмнения за засада вкара Юли Шекеров, а крайното 3:0 оформи с красив гол друг любимец на хасковската публика – Недялко Хубенов.

АФК „Хасково“ и този сезон ще се състезава в четвъртото ниво на българския футбол, а „Димитровград 1947“ ще играе във „В“ група.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button