Хасково

Дават по 1200 лв. за управител и помощник-фармацевт, търсят още 10 учители

По 1200 лв. са заплатите, които се дават за помощник-фармацевт в Димитровград и управител на казино в Свиленград. Местата са свободни от 26 юли и 7 август.

Нови 10 свободни места за учители са обявни в Хасково. Търси се учител, който да преподава технологии и предприемачество, информационни технологии, човекът и природата, преподавател по английски език, както и такъв по история.

Търсят се двама учители ЦДО прогимназиален етап и петима възпитатели начален етап ЦДО.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
ddddddd
ddddddd
30.07.2017 15:26 15:26

ttttttzzzxcc

А дано пенсионират Наска от ОУО
А дано пенсионират Наска от ОУО
30.07.2017 19:13 19:13

А дано пенсионират Наска от ОУО, че да се освободят хората от нейното нахално присъствие. От години в общежитието може да назначат някой млад човек, ама тя пречи с нейните грандомански амбиции и алчност за пари и слава. Славата я има и то каква. На интригант и циркаджия, който само знае да се снима как командва парада, дето на първо място е винаги тя, другите са само фон на нейните изпълнения. Аман от заплахите й и уволненията на хора които не са съгласни с панаирите й. Дано вече я пенсионират.

Киро
Киро
30.07.2017 19:40 19:40

Сумата е добра ама за колко месеца ще ги взима търсения……пом.фармацевт.

Хайде, бе,пенсионирайте Наска от ОУО
Хайде, бе,пенсионирайте Наска от ОУО
07.08.2017 18:46 18:46

Хайде, бе,пенсионирайте Наска от ОУО. Какво чакате още, да стане на 100 години ли. Стига е трупала пари на чужд гръб с тези селски вечеринки и едни и същи номера пред РУО. Не спряха да се излагат с Колев, а Панайотов им приглася като началник в сянка. Тази алчна жена насита няма. Сега чака новото увеличение на заплатите, защото знае, че на нея ще е лъвския пай, а така е от много години в общежитието, където началник е Наска. Та коли, тя беси, тя ползува всички облаги и екстри. Няма закон за нея. Пенсионират се само редовите учители. Тя е вечна и работи за паметник в ОУО и за още някоя друга награда. Не дава някой друг да бъде отличен. Само тя. Отвратително самоуправство.

Back to top button