Хасково

Хасковлии готови на протест ако ги подмине поредното асфалтиране

Хасковлии, живеещи във вили на „Кенана“, са готови и на протестни действия ако ги подмине поредно лятно закърпване на дупките.

Сега от общинското предприятие „Екопрогрес“ закърпват дупки по пътя в района на Старческия дом и полицейската вила. Шосето от разклона за язовир „Клокотница“ до последната автобусна спирка по линията на 102 е осеяно с дълбоки дупки. Живеещите там ежедневно си трошат колите, има и предпоставки за катастрофи.

Път

„При нас не е асфалтирано от времето на Тодор Живков. През зимата снегорините също отвориха дълбоки дупки. Сега от общината кърпят пътя близо до нашата отсечка и искаме да продължат работата си и по този участък“, казват живеещите в района и питат докога ремонтите по този път ще се правят наполовина. Хората настояват и за пътна маркировка най-малкото в района на Старческия дом, където има и незрящи хора, както и да се отстранят храстите покрай пътя.

Заместник-кметът на община Хасково Велин Балкански заяви пред Haskovo.info, че е запознат с лошото състояние на пътя. Той посочи, че сега се извършва аварийно закърпване на дупки. Разбитият пътен участък, от който хората се оплакват бил предвиден на по-късен етап с нова обществена поръчка, защото старата била обжалвана.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Bolqrovo
Bolqrovo
31.07.2017 19:39 19:39

Към протеста ще се присъедини и кв. Болярово, защото и на нас много ни обещаха

Анонимен
Анонимен
31.07.2017 20:21 20:21

Беливанов и некадърните му слугински служители разсипаха града, посягат и на монумента на Богородица, срам няма тоя кмет

Fanki
Fanki
31.07.2017 21:03 21:03

КЕНАНАДЖИИТЕ разбрахте ли за какво става дума––- пътя е предвиден за по късен етап А до тогава ––ТРОШЕТЕ СИ КОЛИТЕ на ВОЛЯ или се прибирайте по апартаментите си в града

тт
тт
31.07.2017 23:01 23:01

Само към старческия дом ли? Протест трябва да направят наистина живеещите целогодишно от вече именуваната улица проф.“ Георги Китов“ – ж.к. „Бадема“ до кекличевото.

Анонимен
Анонимен
01.08.2017 9:26 9:26

Живеещи има и във всички останали бивши вилни зони, а сега квартали. Квартали с четни пътища, без улично осветление, без вода, без канализация, без съдове за смет, но с градски данъци. На Кенана разбит, ама асфалт.

дяко
дяко
01.08.2017 9:31 9:31

Това е маршрута на Гошо Иванов за имението му-какъв Кенан …? Б О Л Я Р О В О ул. Петър Янев !!! Не се търпи вече !

Back to top button