Спорт

Атрактивен турнир по плажен волейбол за смесени двойки в Димитровград

Първи турнир по плажен волейбол за смесени двойки се проведе този уикенд в Димитровград.

6 двойки заявиха участие, като имаше двойка от Казанлък и двойка от Хасково в лицето на Николай Данев и Атанаска Атанасова. Турнирът са проведе по схемата всеки срещу всеки и след срещите в събота се оформиха 4-те претендента за медалите.

В неделя се изиграха двата финала в турнира, като в срещата за 3-то място спечелиха Ива Иванова/Манол Казълов срещу Пламена Маргаритова/Кристиян Костов. В спора за златните медали тандема Мария Обалиева/Денис Реджебов победиха Деница Маргаритова/Александър Дафинов.

Началото бе поставено и организаторите от волейболен клуб „Димитровград 2007“ мислят за продължаване на инициативата и догодина.

Следващата събота започва 5-то издание на турнира за мъже „Раковски бийч волей“. Тази година ще участват 12 двойки, като половината участници са димитровградчани, а останалите ще са от София, Варна, Бургас, Хасково. Отборите ще бъдат разделени в 4 групи по 3 отбора и в рамките на 20 срещи в късния следобед на 13 август ще бъде излъчен новият шампион, тъй като миналогодишните победители няма да участват тази година.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button