6 месеца по-късно тепърва променят проекта за кучешкия приют в Хасково

Хасково
Кучета

Почти 6 месеца след като трябваше да бъде готов приютът за бездомни кучета в Хасково, от общината тепърва ще променят проекта. Едва по-късно той ще бъде внесен за съгласуване в Агенцията по храните.

По думите на заместник-кмета Велин Балкански промените в проекта са козметични, но не се ангажира със срокове, в които приютът ще бъде готов. Той трябва да се помещава в бившата станция ОСМА на изхода на Хасково за Димитровград.

Междувременно, ветеринарите, които заловиха и кастрираха 50 бездомни кучета в Хасково за 4 дни през юли, ще бъдат поканени отново в края на август или началото на септември, допълни Балкански. Тогава акцията се извърши предимно в квартал “Орфей”. Сега от общината набелязват други места в областния град с повече бездомни кучета.

Снощи читатели на Haskovo.info изпратиха пореден сигнал за агресия срещу бездомни кучета в Хасково. Става въпрос за улица “Стара планина” зад магазин “Мадара”, където мъж се нахвърлил да бие бездомно куче пред 6 деца, които много се изплашили. Хората настояват за по-бързо отваряне на приюта и решаване на проблема с бездомните кучета.

 

Още новини

loading...

21 коментара

 • Бахти откъсаната община, пълни некадърници начело с кмета, Хасково е на самотек и затъва все повече

 • То за две години колкото обещания и лъжи изрекоха на дали има друга община като нашата начело с кмета и неговите олигуфрени.

 • Въпроса с бездомните кучета е сериозен и трябва най после да се реши, докога ще чакаме ?

 • Алтънкяр и Антонгеби ще спася Хасково от тази напаст. И двамата имат опит, единия с бариерата на болницата, а другия с фекалните отпадъци.

 • Искам някой важен хасковски гербаджия или негово дете да бьде ухапано от бездомно куче.

 • При Иванов имаше ред, чистота и мисъл за Хасково. Сега – хаос, безхаберие, управленска немощ, безперспективност за града. Хасково го превръщат в село. Тъпанари

 • Откъсаци, не ви ли е срам бе, един елементарен проект го влачите години, и сега уж козметични промени и пак не се ангажирате със срокове. И така лека полека и с ред други проекти, цоцкате парички, замазвате очите на хората, че уж се прави нещо и така докато свърши мандата. Вече съм сигурен че с тая безидейност и некадърност ще останете в историята !

 • Беливанов ако има ЧЕСТ и ДОСТОЙНСВО да бяга в ПЕНСИЯ!!!!НЕЗАБАВНО!!!!!
  ЧУВАШ,ЛИ?!!?????А???БАЙ ДОБРИ…..

 • Иванов може само ебе си да оправи , видяхме го 16г , как се оправяше 😉
  дедо Добри няма се оправи , май нямаме нужда от кмет наистина

 • Ало засегнатия оправиси почерка и тогава ми кажи от кого имаме нужда.Липсва те ни Иванов.

 • Не Иванов,а някой от тук коментиращите да се кандидатира за кмет, да го изберем и да оправи града!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.