Регион

Симеоновград на воден режим в жегата, няма информация онлайн

Три квартала в Симеоновград са на воден режим в жегата от вчера, жалваха се жители на града. В същото време режимът не е обявен на електронните страници нито на ВиК – Хасково, нито на община Симеоновград. Кметът Милена Рангелова обясни пред Haskovo.info, че в града има разлепени листовки с информация, а в интернет информацията ще бъде обявена по-късно.

Управителят на водното дружество Тодор Марков съобщи, че режимът се въвежда за неопределено време. Причината е, че на 2 август е имало голяма авария на напорен водопровод от помпената станция до резервоара на Симеоновоград. До отстраняването на аварията водата в резервоара е изчерпана при голямата консумация в горещото време. За да се напълни резервоарът е въведен режим.

Информация за режима дадоха от местния клон на ВиК в Симеоновград. За 12 часа от 8 до 20 часа без вода са кварталите „Йорданово“ и „Акарджа“, а третият квартал „Злати дол“ е без вода през нощта. Режимът ще бъде отменен след напълването на водоема.

Днес отново е имало авария в кв. „Злати дол“, която вече е отстранена и за да бъдат компенсирани хората там, тази вечер няма да са на режим, допълниха от ВиК.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
tttsss
tttsss
08.08.2017 15:05 15:05

Режимът е от вчера, но хората са без вода от една седмица. Информация няма- нито защо, нито до кога. Пълно безхаберие от страна на общината. Безобразие!!!

ффффффф
ффффффф
09.08.2017 9:28 9:28
Отговор до  tttsss

Типичен за кметицата коментар. Първо лепиме съобщения по дърветата, а после по интернет!!!!!Така е като не остана нито един грамотен в общината който може да пише там

Анонимен
Анонимен
09.08.2017 18:26 18:26

Че вие това вода ли го наричате. По-добре пишете,че Симеоновград е на помиен режим или нещо подобно

жител на града
жител на града
13.08.2017 6:33 6:33

Крайно време е да се направи водния цикъл на града и да се преасвалтират улиците.Гражданите , живеещи вблизост до новата жп линия на ул.,,Сан Стефано“ дишат прах и мръсотия и зарази влизат в домовете им, а улицата е разбита от тежкотоварните камиони и старата водопроводна мрежа е напукана!Горките хора, положението е неспасяемо, няма помощ за тях!

Back to top button