Отново оранжев код за опасни жеги в Хасковско

Хасково

Оранжев код е обявен отново за Хасковска област от Националния институт по метеорология и хидрология при БАН.

Времето ще е много горещо с максимални температури между 34 и 39 градуса на сянка. Жегите ще се задържат до неделя, когато се очаква захлаждане и падане на градусите под 30.

Засега опасността от полски и горски пожари остава висока.

Снимка: Павел Данев

3 коментара

  • Пенсионирайте баба Наска от ОУО и жегата ще намалее не само там, ами и в целия град. Тази ненаситна на пари, награди и слава жена не спира да тормози хората и да се хвали, колко е работна и как без нея общежитието ще се срине. Срива го тя с измислени, никому ненужни „мероприятия – панаири“, от които се облажава само тя. Законите в тази държава трябва да важат и за началници като Наска, дето искат да командват до 100 години и затова уволняват хората, дето им пречат на глупостите и агресията. Пенсия министерска я чака, бе Колев. Хайде пенсионирай бабата. Стига сте се разхождали хванати за ръчички, без капчица срам от нахалството си.

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.