Тони Димитрова, Надя Казакова и „Златна Тракия“ за празника на Любимец

Любопитно

Едноседмична програма за празниците на Любимец обявиха от пресслужбата на общината.

Детско парти „Приказки за Добродара“ ще забавлява малчуганите на 21 август от 19 часа в Градския парк. На следващия ден от 10 часа в спортна зала „Граничар“ ще има турнир по волейбол за момичета „Волейболът и приятелството – ръка за ръка“.

Поетична вечер с Ели Видева ще се проведе на 23 август от 18 часа в Дома на жената в читалище „Братолюбие – 1884“. От 21 часа на площад „Трети март“ ще се прожектира анимация в рамките на Лятно детско кино. На следващата вечер пък ще се прожектира „Бързи и яростни 8“.

На площада на 25 август от 20:30 часа ще е празничният концерт на народната певица Надя Казакова, Яни Тонев и фолклорен танцов ансамбъл „Златна Тракия“ – Хасково. Малко по-рано във фоайето на читалището е откриването на изложбата на школата по рисуване на Оля Ангелакова „Арт пътуване във времето“.

На 26 март вечерта на площада е празничният концерт на Тони Димитрова.

Старозагорският митрополит Киприан ще отслужи литургия за благополучие и просперитет на града и общината на 27 август от 9 часа в църквата „Св. Успение Богородично“.

От общината допълват, че след изграждането на три нови и обновяването на още три детски площадки в града, както и създаването на три къта за игра в селата Лозен, Белица и Малко градище, Любимец започва подготовка по изграждането на терен за фитнес на открито. Той ще бъде разположен в зелената площ между улиците „Витоша“ и „Църковна“, в района на т. нар. „Матара“.

В тази връзка всички метални лостове и успоредки, които досега бяха разположени на детските площадки, са демонтирани. Те ще бъдат поставени в обособения спортен терен, като се предвижда да се закупят и нови уреди за фитнес на открито. Всички уреди ще могат да се ползват безплатно от гражданите.

2 коментара

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.