Хасково

Хванаха 18-годишен, откраднал Хонда и Ямаха в „Болярово“

18-годишен младеж е задържан за кражба на два мотора, съобщават от полицията.

Преди месец, момчето от село Бориславци проникнало в незаключен гараж в хасковския квартал „Болярово“ и задигнало кросов мотоциклет Ямаха. След задържането му преди 2 дни, младежът признал и за друго откраднато возило – мотор Хонда от същия квартал, който успял за продаде в село Ефрем. Криминалистите са издирил новия му собственик и са го иззели с протокол.

Двама мъже на 47 и 63 г. са задържани за серия кражби на територията на Димитровград. Криминалистите от местното управление извършили оперативно издирвателни действия с цел задържане на извършителите на домови набези. Те са задържани и до момента служителите са доказали, че са виновни за 3 кражби на телевизори, навигация, монитор и кафе машина.

Димитровградчаните са прониквали през терасите на апартаментите и са изкъртвали прозорците на жилища на улиците „Сливница“, „Васил Друмев“ и в къща в село Черногорово.

По-възрастният от двамата признал за деянията им и е предал доброволно откраднатите вещи. Впоследствие двамата са обяснили и механизма на извършваните престъпления.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button