Любопитно

„Оркестър без име“ гостува за празника на Димитровград

Вечерта на 27 август от 21 часа от обещава да бъде изключително интересна за киноманите в Димитровград.

Те ще могат да се насладят на лятно кино под открито небе с прожекцията на култовия български филм „Оркестър без име“.

Час по-рано в лятната читалня на Градска библиотека „Пеньо Пенев“ ще имат възможност да се срещнат с любимите български актьори от филма Катерина Евро и Георги Мамалев. Скечове, диалози от филма и изпълнения на живо очакват зрителите. В оркестър без име на живо се очертава срещата със зрителите, когато съвместно с Акустично джаз трио-Димитровград любимите на цяла България актьори ще изпълнят и емблематичната песен от филма „Che sara“.

Тази година община Димитровград отново организира за футболните фенове Турнир по футбол на малки врати. В дните от 27 август до 30 август желаещите да ритат топка в спор за призови места и награден фонд от 150 лв. за първо място, 100 лв. за второ и 50 лв. за трето място ще събере отбори на стадион „Раковски“. Мачовете започват от 18 ч. и ще са истинска емоция за играчи и публика.

Записвания за участие в турнира могат да се правят на телефони: 0887370102 и 08826569 до 25 август, когато от 18 ч на стадион „Раковски“ е предвидена техническата конференция за теглене жребия на участващите отбори.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button