Регион

Славеево и Кондово със спортни площадки за 12 дни

Две спортни площадки в селата Славеево и Кондово са построени по инициатива на кмета на община Ивайловград Диана Овчарова.

Модерните съоръжения са изградени само за 12 работни дни от ОП „Спектър“ в Ивайловград. Закупена е изкуствена настилка, 2 врати за футбол, 2 коша за баскетбол и мрежа за волейбол за всяко игрище. Стойността на двете съоръжения, които са с площ от 748 кв. метра, е 61 000 лева. Средствата са от бюджета на общината.

Площадки

Постигнатата ниска цена е благодарение на общинското предприятие, което е извършило проектирането, заравняването на терена, монтиране и поставяне на спортните съоръжения. Модерните игрища се отличават и с цветни разделителни ленти за отделните игри и високо качество на настилката.

Площадките вече се радват на голям интерес от страна на децата. Кметът на Славеево Емил Палазов изказа своето задоволство, че през лятото малчуганите ще имат нови възможности за забавления.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button