Димо Чобанов е новият началник на КАТ в Хасково

Хасково

Главен инспектор Димо Чобанов е новият началник сектор „Пътна полиция“ при ОДМВР-Хасково, съобщават от пресцентъра на полицията.

Със заповед на министъра на вътрешните работи, от днес главен инспектор Чобанов е преназначен на длъжност началник КАТ-Пътна полиция в Хасково. Той бе представен официално пред ръководния състав на Дирекцията.

Чобанов е завършил ВИПОНД-МВР през 2001 г. и последователно е заемал длъжностите районен инспектор, дознател, а от 2011 до 2016 г. е бил началник сектор „Пътна полиция“ на ОДМВР-Благоевград. След завръщането си в Хасково е полицейски инспектор в Териториална полиция.

Haskovo.info припомня, че дотук се стигна след като дългогодишният шеф на КАТ Иван Расоков, стана началник на Районното управление на полицията в Хасково.

loading...

5 коментара

  • чобанов отърви се от този стефан кръстев подмолно момченце вгледай се във физиономията му – навремето петьо петров му беше вдигнал мерника ама хитреца излезе във болнични и му се размина – има една турска поговорка нов бардак със стари к-рви не става.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.