Регион

Хванаха шофьори с марихуана и метаамфетамин, пиян младеж задигна Форд

Двама мъже са задържани за съхранение на дрога в Свиленград, съобщават от полицията.

Автопатрул от управлението е проверил вчера на улица „Сан Стефано“ лек автомобил Ауди А4, шофиран от 35-годишен мъж от село Браничево. В колата с него са пътували още един негов съселянин и двама мъже от село Капитан Андреево.

Извършена е проверка на колата, в която са открити 4 полиетиленови плика и топче с 4,1 грама марихуана и пликче с 0,7 грама, реагиращо на метаамфетамин. Водачът и 28-годишен младеж са задържани до 24 часа по образуваното бързо производство.

В Хасково и Димитровград също е открита дрога. Криминалисти са проверили 55-годишен хасковлия с мотопед Симсон. В мъжа е намерена торбичка с тегло 400 грама, реагираща на марихуана. От същото вещество с тегло 0,8 грама е заловен при проверка 23-годишен младеж в Димитровград.

Двама хасковлии пък са задържани за кражби. В ареста са били мъжете на възраст 29 и 25 г., които са откраднали от магазин в областния град шампоани на стойност 70 лв. Също за кражба в харманлийския арест е било 16-годишно момче, откраднало Форд в Симеоновград. Колата била паркирана пред дома на собственика си с оставен контактен ключ. След сигнала, младежът е установен с колата в посока Харманли. Тестване с дрегер отчело, че шофира и с 1,47 промила алкохол.

В региона хванаха пияни шофьори и водачи без книжки.

Цигари и тютюн без бандерол иззеха през почивните дни полицаи от Хасково и Димитровград. В хода на проверките от домове в съответните градове са иззети общо 613 цигари и над 76 килограма нарязан тютюн.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button