Регион

Бележката за „5 лева за час нищо“ в Харманли била шега

Бележката с такса 5 лева за час „Нищо“ в зеведение в Харманли била шега между собственика и негови познати. Това заявиха участниците в шегата Живко Василев и Георги Христов.

От управата на кафенето увериха, че такава такса на практика не съществува.Няма как да вземем на някого грешни пари, когато не е консумирал нищо, никога не се е случвало, няма и как да се случи, заяви собственикът Живко Василев.

Шегата се случила на 15-ти август, когато компания от познати на собственика били в кафенето. Сред тях бил и Георги, който снимал бележката и я качил във Фейсбук група.

Явно от там някой я е взел и я е изпратил до министерството на туризма като сигнал, заяви Георги.

Haskovo.info припомня, че вчера от министерството съобщиха за случая като за подаден при тях сигнал от клиент и разпоредиха проверки на заведението от НАП и КЗП.

Собственикът на заведението, което в момента е в ремонт, се притеснява, че след като проверките са по разпореждане на министър, при всички случаи глоби ще има.

Живко Василев и Георги Христов
Живко Василев и Георги Христов

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
23.08.2017 10:56 10:56

Кухата лейка Ангелкова веднага се хвана.

За проверка от Министреството на туризЪма
За проверка от Министреството на туризЪма
23.08.2017 12:30 12:30

Следващата бележка ще е КУХА ЛЕЙКА АНГЕЛКОВА 50 СТ.

харманлийския бек
харманлийския бек
23.08.2017 16:05 16:05

куха лейка си ти щото като ти го сложи търговеца ревеш и си търсиш правата , а сега тия лапачи харманлийски като видяха че ще ги разкатаят от проверки – шега беше. айде бе , шега. като е шега що затворихте заведението че било в ремонт и поръчахте защитни статии по медиите. това с такса нищо ли го платихте.

Back to top button