Регион

Прокуратурата разследва мелето на Капитан Андреево с ранени полицаи

Хасковската окръжна прокуратура започна разследване на случая с мелето на ГКПП „Капитан Андреево“, при което гастарбайтер счупи крака на граничен полицай, съобщават от МВР.

Снощи към 23 часа на пункта пристигнал за влизане в страната микробус „Фолксаген“ с мъж, три жени и две деца. Всичките пътници са роднини, една част са немски граждани от турски произход, другата – турски граждани с карти за пребиваване в Германия.

След паспортния контрол, граничните полицаи поискали да извършат задължителната физическа проверка на автомобила за укрити лица. Пътуващите отказали да слязат от превозното средство, а 26-годишната водачка С. О. потеглила.

Автомобилът е спрян, но пътуващите отново не се подчинили на полицейското разпореждане. При опит да бъдат задържани, те оказали съпротива. Водачката ударила единия полицай в лицето, а 47-годишният А. О. нанесъл удар в крака на друг служител. Впоследствие е установено, че кракът му е счупен. Ударен е и още един полицай.

Извършена е щателна митническа проверка на автомобила, в който не са намерени укрити лица.

Пълнолетните пътници от микробуса са задържани, непълнолетните са настанени в специализирано помещение. Те обяснили, че били много изнервени от дългото чакане на границата.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Манафов
Манафов
24.08.2017 16:32 16:32

Е..н и турска музика.Бой по кривите кратуни.Ще видите какво ще излезе от прокурорската проверка и в последствие има някаква присъда тя ще е глоба…….пълен майтап.Тия трябва да стоят в ареста до произнасянето на присъдата.ТОВА АКО ГО НАПРАВИШ В ТУРЦИЯ?

Анонимен
Анонимен
24.08.2017 16:41 16:41

bokluci. potro6ete gi za sda znaiat, 4e ne sa ot evropeicite a i nikoga hiama da badat musleta

Митю Клявката
Митю Клявката
24.08.2017 21:48 21:48

Пак някои новобранци геррбаджийчета са се престарали

Back to top button