Регион

Влак блъсна и уби жена на гарата в Ябълково

Възрастна жена е блъсната от влак в района на жп спирката в димитровградското село Ябълково, сигнализираха читатели на Haskovo.info. Тя е починала.

От полицията потвърдиха пред Haskovo.info за инцидента. Жената е пресичала релсите, въпреки че там има подлез, който може да се ползва. Машинистът няколко пъти е подал звуков сигнал, но въпреки това възрастната жена не е реагирала.

Читатели разказаха, че на мястото има струпване на хора, а полицията разпитва свидетелите на инцидента, за да установи как се е стигнало до него и защо въпреки подадените сигнали жената не се е отдръпнала.

Снимки: Дениз Карекинян

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Грета Първанова
Грета Първанова
28.08.2017 18:36 18:36

Уважаеми журналисти, мисля че трябва добре да обмисляте статиите си.
Как така „ Влак блъсна и уби жена……” . Може би влакът я е гонил по перона или в подлеза. Айде стига глупости. С вашите коментари влияете на общественото мнение и трябва да се изразявате правилно.

Анонимен
Анонимен
28.08.2017 22:16 22:16
Отговор до  Грета Първанова

КОМЕНТАРА ВИ Е БЕЗСМИСЛЕН АМА НАЛИ ЗНАЕТЕ НА КОЙ ДЪСКА НА КОЙ ДВЕ НА НЯКОИ ЦЯЛО ДЮШЕМЕ

Анонимен
Анонимен
28.08.2017 21:24 21:24

Каква е връзката на блъснал с гонел ?

Back to top button