Регион

Мерцедес се заби в Зил, блъснаха мъж на пешеходна пътека

Катастрофа между лек автомобил Мерцедес и камион Зил е станала вчера на пътя между селата Малко градище и Дъбовец, съобщават от полицията.

72-годишният шофьор на леката кола от Стара Загора е загубил контрол над автомобила, минал е в насрещното движение и се е ударил в Зил-а с водач 37-годишен любимчанин. Старозагорецът е с охлузвания на лявата ръка, без опасност за живота.

68-годишен пешеходец пък е пострадал в пътен инцидент. Произшествието е станало вчера в 10:40 часа на димитровградския булевард „Димитър Благоев“. 36-годишен водач на лек автомобил Рено, при наличие на пешеходна пътека тип „зебра“ не е пропуснал преминаващия по пътеката мъж и го е ударил. Пострадалият е с охлузни рани по десния крак и лицето, прегледан е в ЦСМП – Димитровград и е освободен за домашно лечение.

В Хасково е арестуван 53-годишен, хванат да шофира Фолксваген с 1.46 промила алкохол в кръвта.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button