Хасково

Читатели: В „Куба“ се паркира по тротоарите

Читатели на Haskovo.info отново изпратиха снимки на неправилно паркирани автомобили в Хасково.

Този път става въпрос за квартал „Куба“ в областния град. Хората казват, че особено вечер там масово се паркира по тротоарите пред къщите.

Често могат да се видят неправилно паркирани автомобили по улица „Св. св. Кирил и Методий“ и нейните пресечки. Живеещи в района недоволстват, че по този начин тротоарите се затапват за пешеходците, които трябва да слизат на уличното платно, рискувайки да бъдат ударени от кола.

Паркиране

ИЗПРАТИ НОВИНА

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
асд
асд
31.08.2017 10:41 10:41

е ТО НАВСЯКЪДЕ Е ТАКА, ДАЖЕ В ЦЕНТЪРА СА РАЗЧЕРТАНИ СИНЯ ЗОНА ТРОТОАРИТЕ, за ДА МОЖЕ ДЗЪНГЪРА-ДЗЪНГАРА ДА ИДВАТ ПАРИЧКИ. Иначе е НЕЗАКОННО, УЖ. Ама в тая държава всичко е както ти изнася затва и никой не ебава книжки и полицейски палки. КАРАТ ПИЛИ И ДРОГИРАНИ БЕЗ КНИЖКи и защо не? След като за едното може, защото да не може за другото. ХОРАТА НЕ СА ПРОСТИ

ТОНИ
ТОНИ
31.08.2017 11:54 11:54

И ПО УЛ.НАИЧО ЦАНОВ Е СЪЩОТО,ХОРАТА ВЪРВЯТ ПО ПЪТНОТО ПЛАТНО В КРАЙНА СМЕТКА ЗА КАКВО ГИ ПРАВИХТЕ ТРОТОАРИТЕ,ВСИЧКО ВЕЧЕ Е ПОЧТИ РАЗБИТО СЛОЖЕТЕ ЦИМЕНТОВИ КОЛЧЕТА.

tashak
tashak
31.08.2017 15:26 15:26

ЕЙ ЗАТОВА НЕ МОЖЕМ ДА СТИГНЕМ РУСНАЦИТЕ ОЩЕ 1000 ГОДИНИ. ЕДИН БЛОК СЕ СТРОИ НА РАЗСТОЯНИЕ НЕ ПО МАЛКО ОТ 500 МЕТРА ОТ ДРУГ .ИМА И ГРАДИНКИ ИМА И ПАРКИНГ ИМА И ЗАВЕДЕНИЕ. МИСЛЯТ ХОРАТА С ПЕРСПЕКТИВА€ А ТУК СИ ПОДАВАМЕ КАТО ЕДНО ВРЕМЕ ОЛИО И ЗАХАР ПРЕЗ ПРОЗОРЦИТЕ.

John
John
31.08.2017 16:47 16:47

какъв тротоар бе, вижте че е асфалтиран, това е пътно платно, само малко маркировка му трябва и става за велоалея!

Back to top button