Хасково

Закачат 500 знамена за празника на Хасково

Над 500 трикольора и знамена на Хасково се закачат се закачат с помощта на вишка по централни булеварди за празника на областния град.

От общината съобщиха, че знамената са нови, като поставянето им ще продължи и през следващите няколко дни. Предстои да бъдат подменени националното знаме и това на Европейския съюз на северния вход на Хасково.

В петък ще бъде издигнато националното знаме и на пилона до паметника-морена край църквата „Света Богородица“. Флагът е с размери 3.50 на 1.50 метра.

Както Haskovo.info писа, програмата за празника на Хасково започва на 4 и продължава до 12 септември.

Знамена

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Автор
Автор
01.09.2017 10:29 10:29

Здравейте. Чудех се, защо знамето го слагат така завъртяно? Проблем ли е да се ушият знамена и цветовете да са подредени както трябва отгоре на долу – бяло, зелено, червено? Защо ги слагат от ляво на дясно да са подредени и ако ги гледаш от отсрещната страна съответно на обратно?

Back to top button