Почват ремонт на пътя Хасково – Димитровград, правят и кръгово

Регион
Път

До две седмици ще започне пълната рехабилитация на пътя Хасково -Димитровград, който е основна пътна връзка за жителите на двата града.

Това обяви министърът на регионалното развитие и благоустройството Николай Нанков, който бе сред официалните гости на тържеството по случай 70-годишнината на Димитровград.

Министърът поясни, че в този срок ще бъде направена първа копка за основен ремонт на трасето. По проекта е предвидено и изграждане на ново кръгово кръстовище при завод “Язаки”, за да се облекчи трафика.

През 2018 г. започва и дългоочакваният ремонт на пътя Симеоновград – Димитровград – Чирпан. “Този пътен участък не е ремонтиран от 45 години”, заяви Нанков.

Министърът увери, че правителството и МРРБ ще продължат да подкрепят развитието на града и общината, неговото амбициозно ръководство в лицето на кмета и общинския съвет.

 

Още новини

loading...

2 коментара

  • Само това кръгово не ми е ясно защо е хахаха все едно на магистралата да направите кръгово смешна работа

  • А пътя Димитровград Ст. Загора кога ще обновите ? След излизане от Старозагорска област попадаме на лунна действителност, кратери, ями и това е прекия път между двете области…. Там има асфалт от татово време, от ранните му години…. Винетки искате, а пътищата са в дупки

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.