Регион

Хванаха 19 нередовни търговци на Неделния пазар

19 нередовни търговци са хванати на Неделния пазар в Димитровград при специализирана операция на икономическа полиция вчера.

Целта е  пресичане на закононарушения, свързани с данъчно-осигурителната система, съобщават от пресцентъра на полицията.

При проверките са се установили 19 лица, извършващи търговска дейност с различна по вид стока без регистрация по търговския закон. Лицата от Нова Загора, Кърджали, Сливен и Пловдив са търгували без регистрация по закона, т.е. нямат регистрирана фирма и фискално устройство.

Предстои да бъде уведомен НАП с цел започване на данъчни ревизии на физически лица.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Пазарджия
Пазарджия
04.09.2017 11:52 11:52

Боклуци долни! Защо не проверяват блоковете, които санират? На всичките до един работят нелегални фирми. Там са големите кинти и голямата далавера. Там НАП-аджиите не припарват. Ходят да гонят хората на битака, които днеска висят за 20 лева, да изкарат хляба за седмицата. Мафиотите които санират блоковете не ги закачат.

Back to top button