Регион

6 училища с ремонти и след 15 септември, в „Смирненски“ готови до дни

Ремонтите в 6 училища в Хасковска област, започнали през лятната ваканция, ще продължат и след първия учебен ден – 15 септември, съобщиха за Haskovo.info от Регионалното управление на образованието.

Това са пет от шестте училища в Димитровград, които се ремонтират по проект и свиленградското начално училище „Христо Попмарков“, което се газифицира.

Димитровградските училища, където ремонтите продължават са Профилираната езикова гимназия “Д-р Иван Богоров”, ПМГ “Иван Вазов”, ПЕГ “Д-р Иван Богоров”, “Васил Левски”, “Любен Каравелов” и “Пенчо Славейков”. В „Алеко Константинов“ работата ще приключи за първия учебен ден.

От РУО посочиха, че ремонтите няма да попречат на учебния процес.

Ремонтите на трите детски градини в Хасково продължават, но всяка има по две сгради и децата са във вече обновената.

По фасадата на хасковското ОУ „Христо Смирненски“ се правят кърпежи, които трябва да приключат до 7 септември, допълниха от РУО.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Данчо
Данчо
05.09.2017 13:52 13:52

ОУ Хр.Смирненски е жива конюшня тя е за събаряне не за ремонт,Рилски,Шандора,Дървото да ти радват очите училища на ниво.

Back to top button