Хасково

Хасково празнува на Съединението с концерти, изложба и спорт

Празничната програма днес започва в 8 часа с тенис турнир „Купа Хасково“ на „Юнак“ за деца до 10 и 12 г.

Състезание по приложно колоездене стартира в 9 часа на площад „Общински“, а в 10 часа на тенис кортовете на Кенана започва детски футболен турнир „Богомил Попов“.

В същия час на площад „Общински“ Хасково ще се включи в Балкански рекорд за най-много деца, месещи хляб в България, с деца от 2 до 18 г.

Тържествен ритуал за Съединението на България започва на площад „Свобода“ в 11 часа. Предвиден е и концерт на народната певица Петя Кенанска и Народен оркестър при община Хасково с диригент Димчо Йорданов.

От 17:30 часа в художествена галерия „Атанас Шаренков“ е откриването на изложбата „Цвят и хартия“ на Дружеството на хасковските художници.

Концертът на балетна формация „Рона“ е от 19 часа на площадка „Спартак“, където половин час по-късно е концертът „Изпей „Обичам те“ на български“ с група „Хоризонт“ и приятели.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

4 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Анонимен
Анонимен
06.09.2017 8:01 8:01

Абе,ГЕРП,що не ни оставите на мира? Аз не мога да ви дишам,ще празнувам заедно с вас,ама друг пьт. Празнувайте си и не ни закачайте нас.

Анонимен
Анонимен
06.09.2017 11:24 11:24

Общинарите начело със заспалия кмет да си празнуват по тъпата програма и без друго никой не им харесва идиотските мероприятия.

Анонимен
Анонимен
06.09.2017 11:28 11:28

Бридж, шах, тенис, пресконференции по проекти и прочее деятелности са нацвъкани в тая уж празнична програма. Това да не ви е спортен полуден и отчетна кампания по проекти!!!!

Спестовници
Спестовници
06.09.2017 12:50 12:50

Явно са спестили пари за увеличените заплатите на съветниците.

Back to top button