Снимка на деня: За бездомните животни

Денят в снимки
Базар

От сдружение “Зоодоброволци” организират пореден благотворителен базар в помощ на бездомните животни в Хасково. Той е отворен до неделя в една от дървените къщички в центъра на областния град.

loading...

3 коментара

  • Аман от хейтъри и мрънкачи!!! Как един не се намери да каже БРАВО НА ТИЯ ХОРА, излезли там да правят нещо добро, нещо хубаво …, вместо като ВАС само да седят у дома на удобния диван и да реват! Захванали се с кауза – и то не за тяхно добро или удоволствие, а за ВАШЕ господа мрънкачи! Отделят от свободното си време, и от личните си средства, и правят нещо благородно! За разлика от хората, които сами могат да вземат решенията си и да правят своя избор, тези нещастни бездомничета са на улицата не по тяхно желание! Не са пожелали сами да са БЕЗДОМНИ… те са там заради някои безотговорени индивиди, който ги е грижа само за себе си , а кучета, майнта им – кучета го яли, те мога и да са на улицата, ще се оправят някак си или ще мрът, кво толкоз!!!! Само знае да се мрънка и да се плюе, ми вземете направете и Вие нещо, та се похвалете тогава ……… Е, затова няма оправия, няма и да има! То народа е казал, като няма какво да кажеш по – добре си замълчи – изглеждаш по – умен!!!! Промяната започва от нас към по-добро, като се обединим и направим нещо добро! Но българина е много далеч от това израстване, от този начин на мислене! ……”Умът е като чадъра – за нищо не служи, ако не го отвориш”…..Алекс Ровира Научете се да използвате и Вашите умове и тогава коментирайте!

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.