Празничната програма продължава с крос, автородео и концерти

Любопитно
Спектакъл

На 9 септември празничната програма на Хасково продължава от 8 часа с тенис турнир “Купа Хасково” за любители на кортовете на “Юнак”.

В 9 часа в зала “Дружба” започва трети кръг на държавния шампионат по силов трибой. От 10 часа от кино “Химик” в Димитровград стартира лекоатлетически крос “Ванко Дяков”, а финалът е на площад “Свобода” в Хасково. В същия час е отборният турнир по бридж за Купата на Хасково в зала 2 на хотел “Хасково”. На площад “Общински” ще има туристическо изложение, а на “Свобода” ще се събира стара хартия за нова книга.

От 10:30 часа в ТИЦ “Хасково” е туристичският форум “Европа без граници” по проект “Независимост и толерантност в ЕС (InToEU)”.

В 11 часа в Младежкия център отваря младежко ателие по проект “Да си спомним за бъдещето”.

Конференция – дебат в Хасково за солидарността по време на криза по проект “Да си спомним за бъдещето” ще се проведе в 15 часа в зала “Хасково”.
Автородео ще се проведе от 17 часа на булевард “Съединение”.

В 19 часа в читалище “Заря” започва “Корени от Хасково” – концерт на Георги Андреев и приятели със специалното участие на Недялко Недялков, Цанислав Петков, Димчо Йорданов, Михаил Делчев, Стокхолмски хор “Перуника”, Тонка Колева, Камерен оркестър Хасково и Народен оркестър Хасково.

От 20:30 часа пред читалище “Заря” ще е балетният спектакъл на “Рона” “Пръски любов”.

 

Още новини

loading...

Един коментар по “Празничната програма продължава с крос, автородео и концерти

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.