Любопитно

Хасково във вихъра на латино танците за финала на празниците

Хасково се впусна във вихъра на латино танците в последната от концертните вечери.

Малко след 18 часа на сцената на площад „Свобода“ се качиха Памбос и неговите горещи танцьори, които още от самото начало вдигнаха градуса на настроението. Бързо стана ясно, че на танцьорите им трябва повече пространство и контакт с публиката. Така всички затанцуваха на самия площад.

Танци

Малки и големи започнаха да разучават салса, меренге, бачата под ръководството на Памбос, който с много шеги и нагледни уроци, обясняваше основните движения. Към танцуващата група се присъединяваха все повече и повече хасковлии.

Хараламбос „Памбос“ Агапиу е кипърски танцьор и международен съдия по спортни танци. Основател на Памбос денсинг център.

12 коментара

 1. Ох,слава Богу че най-после свьрши тая гербаджийска простотия наречена Програма за празника.

 2. Ха-хаааа,Инфо,това ли са социалните танци,бе,дето ги бяха писали в програмата,я обяснете на нас невежите. Социални танци,тва само болният мозьк на Милена Трендафилова го е измислил.

 3. Едно от най-хубавите събития в програмата за празниците, заедно с мини-спектакъла на Рона! Поздравления! :)

 4. Красота! Много хора се включиха в танците и бяха готови да танцуват още много дълго време! По-често трябва да се случват такива позитивни събития в нашия град! Много беше весело, както за децата, така и за възрастните!

  1. Ееееее,то беше ясно,че партийните тролове на ГРОБ ще пристигнат веднага да хвалят тяхното си управление. Ма то си е ваше,бе, ние само ви се смеем отстрани.

 5. И как не ви е срам да оплювате това събитие за Хасково?! перфектен купон с много деца млади хора, и възрастните не скучаха а се включиха активно в танцуването. Ако още час имаше музика още час щяха да танцуват хората.
  БРаво на общината. И стига с тая мантра“ тъпа програма“ то щото беше тъпа площадка “ спартак“ се напълни на 8 септември1 пак щото е тъп концерта на Георги андреев читалището беше фул, и пак щото е тъп спектакъла на Рона нямаше място около шадравана снощи. И тая вечер пак“тъпо“ събитие сигурно над хиляда човека имаше на площада..забавляваха ес хората танцуваха пееха… то тия дето пишете такова нещо не можете да направите. Злобата ви задушава.Ха вижте си снимикет на вашия кметен дето царува 16 години колко народ имав автосалона-едни снои като него .дайсетина души се вотат малко антиквари и едни лизачи ….ха спрете се де .Уважте поне хората които са истински и се забавляват с истинско изкуство. Тъпа е програмат щото няма чалка нали..ем няма да има за сельовците да си ходят на село

  1. Ти кьде танцуваш,бе танцьоре? Аз нали минах от там и ги видях колко бяха? Ай стига сега да не могат хората и в Интернет да си кажат какво мислят. Нашето мнение е такова,ние с вас няма никога да мислим еднакво,какво толкова се пениш? Аз специално не знам някой да харесва тая програма,вие от ГЕРП си я харесвате,задьлжават ви по партийна линия да присьствате на мероприятията-добре. Не знам и някой да ви харесва управлението,нашият кмет не е царувал, а е бил избиран 4 пьти,ще видим вас колко пьти ще ви изберат.

 6. А без хейтърите пък въобще не може да се мине! Един интелигентен и трезвомислещ човек, няма как да каже на черното, бяло! Макар и програмата да не беше нещо невероятно, шоуто на Памбос, Рона, Тони Димитрова, ансамбъл Хасково, хор Перуника и Георги Андреев, бяха страхотни! Група Хоризонт – страхотни български песни, Eва и Кристо – за децата и младите като цяло, имаше си и хубави събития, на фона на не чак толкова впечатляващата празнична програма.

 7. На мен ми хареса това, че имаше много събития за децата от всички възрасти. Имаше изяви на местните състави – ансамбъл, балет, оркестри, солисти… Имаше и гостуващи групи и изпълнители. Е, нямаше суперзвезди или попфолк. Но празнична атмосфера определено имаше!
  Не смятам, че местните таланти заслужават да ги оплюваме и пренебрегваме. Ама нали никой не е пророк в собственото си село.. .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button