Безводие мъчи хората в Стамболово и Гледка

Регион

За безводие в Стамболово и село Гледка сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Жител на Стамболово се жалва, че всеки ден в 13 часа водата спира и идва на сутринта към 5 часа. В същото време няма обявен воден режим. „Не е нормално да нямаме вода по толкова часове. Водоснабдяването е от река Арда и се питаме да не би да пресъхна реката“, се казва в сигнала.

В същото време в село Гледка още има къщи, до които не стига вода. Безводието там продължава със седмици, като хората са били без вода и по време на Байрама. От кметството заявиха, че ще вземат мерки, каквито явно още не дават резултат.

Изпрати новина

Още новини

loading...

8 коментара

  • От общината винаги тва казват помиярите върнаха на 6-век къпем се с кофи пак вода плащаме дето я нямаме боклуци мръсни не се наядоха мислят само за гърлото.

  • в село конуш на 8 км. от хасково вода няма от началото на лятото. всички отговорни за този хаус да си подават моментално оставките.

  • Ех аркадаш такива си ги избирате гладни и алчни като нашите в Хасково Вие нямате вода нашата е радиоактивна но си пием и се мием на полза роду

  • Како Дафинке в кметството нали има вода да не мислим за селото Бать Младен кмета ще овладее ситуацията въпрос на време е а дотогава впрягайте магарешките КАРУЧКИ и със стомните в тракиец там ВОДА БОЛ и за КЪПАНЕ и за МИЕНЕ и за ПИЕНЕ и не забравяйте по една стомна АРМАГАН за КМЕТА за да не ви прави акт за нарушение закона за движение по пътищата Той беше полицай и тия хватки ги владее Иначе е тих и скромен но като се нервира прави ЦИГАНИИ Скромноста е наследил от майка си от Криво поле а циганиите от баща си Конушлията Бай Гого Марчев

  • Как ще имате вода в Стамболово като помпите работят само 3 часа. Правим икономия на ток. Нямаме пари да си платим тока.

  • Пука ми какво пишете, няма да имате вода и това е. Арда пресъхна. Оправяйте се

  • Некадърни управници в Хасковското вик , некадърни управници и в Стамболово! Икономои,незнание и резултата е един безводие. Сеха св замислете как никога да не избираме повече гробсжиите и паричковците ”патриоти!

  • Иван Кьосев вместо да се крие в Хасково да престане пред хората и да обясни какъв е проблема и да се търси Решението му.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.