Хасково

Четирима в конкурса за началник на образованието в Хасковско

Четирима са кандидатите в конкурса за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково, обявен от МОН, научи Haskovo.info.

Сред тях не е сегашният шеф Красимира Джисова-Илиева.

Крайният срок за подаване на документите бе 11 септември, като конкурсът – тест и интервю, ще се провежда в министерството. Очакванията са МОН да обяви списък с допуснатите и недопуснатите кандидати, като засега имената им се пазят в тайна.

Haskovo.info припомня, че след оттеглянето на Иван Панайотов от длъжността, временно за 6 месеца началник бе Румяна Делчева, а след нея от началото на май – Джисова-Илиева.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

6 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Дали
Дали
16.09.2017 10:21 10:21

Дали Насето не се е кандидатирала. Голям е меракът й за власт, ама отдавна е в пенсионна възраст. Няма как. Докога ли ще я държи Колев да плаши служителите и …гаргите. Майтап голям.

Анонимен
Анонимен
16.09.2017 11:13 11:13

инфо,за кой ли пьт налагате цензура вьрху конкурсите в общината,които ужким се проведоха. И кои ги спечелиха?Тайна. То откакто управляват ГРОБ всичко в тая дьржава е тайна. Фашистка дьржава с фашистко управление.Ей затова децата ви бягат и ще бягат от тука.

Желю Добромиров Желев
Желю Добромиров Желев
16.09.2017 13:10 13:10

Събират пари ДАСКАЛИТЕ!!!ПО 102 лева на калпак!!!За помощни материали!!!!Комисионна лапат!!!За китайски книжки за оцветяване!!!!Луда работа!!!!Безплатно образование…..К.Р,ама ДЕБЕЛ!!!!!ПО ГЕРБАДЖИЙСКИ!!!!!

Аман от болни
Аман от болни
16.09.2017 23:18 23:18

Аман от болни социалисти и поклонници на стария кмет – феодал. Умирате си да подкрепяте крадците, че ви плащат да пишете глупости. Добри че ГЕРБ взеха властта и прекъснаха най-сетне големите далавери. Дано най-сетне има и съдебна реформа, че да има и ефективни присъди.

Анонимен
Анонимен
17.09.2017 18:46 18:46
Отговор до  Аман от болни

Леке гербаджийско, тоя старият кмет изглежда ви хвьрля в шок и ужас та с него лягате и ставате. Затова ли сте толкова некадьрни,щото само за него си мислите. След 2 години сте аут,бе а вожда ви мутрата -в пандиза.

Сотир
Сотир
19.09.2017 4:43 4:43

СПИСЪК НА ДОПУСНАТИТЕ КАНДИДАТИ ЗА УЧАСТИЕ В КОНКУРС ЗА ДЛЪЖНОСТТА „НАЧАЛНИК НА РЕГИОНАЛНО УПРАВЛЕНИЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО” – ХАСКОВО.
Допуска до конкурс следните кандидати:

Димитър Атанасов Цветков
Али Реджеб Байрямали
Гергана Илиева Петрова

Back to top button