Допуснаха трима до конкурса за началник на образованието

Хасково
ПМГ

Както Haskovo.info писа, четирима са официално кандидатите за началник на Регионалното управление на образованието в Хасково.

Трима от тях са допуснати до конкурса: Димитър Цветков (преподавател в ПМГ “Боян Петканчин”), Али Байрямали (Старши експерт по информационно осигуряване в РУО-Хасково) и Гергана Петрова (преподавател в ПМГ “Боян Петканчин”), съобщават от конкурсната комисия.

Тримата ще трябва да се явят на тест на 28 септември от 10:30 часа в сградата на Министерството на образованието и науката. Интервюто с кандидатите, издържали теста, ще се проведе в същия ден.

До конкурса не е допусната Милена Бургазова, защото представените документи не удостоверяват изискванията за минимален професионален опит.

Още новини

loading...

5 коментара

  • Къде е Насето, бе. Как така тя не кандидатства. Как да остави ученическото общежитие и топлия началнически стол там, дето я храни с години. Отдавна трябваше да е пенсионерка, ама Колев си я държи. Пък и паричките си текат и текат. Няма друга такава алчност и безхаберие. Не се наяде, не се находи, не се наснима. Резил голям.

  • На кой настоящ или бъдещ началник на РУО Хасково му стиска да погледне проблемите в очите. На първо място това е ЧИСТКА на всички самозабравили се директорки на училища – като не стават за директорки, като нямат култура на поведение, като не могат да бъдат приети от колектива ДА СИ ХОДЯТ. Не е достатъчно само да се тупат в гърдите , да се мазнят на експертите в РУО, да раздават подаръци и да си купуват постовете. И друго трябва, но и 100 години да са директори някои не могат да го постигнат. РАБОТАТА с ХОРА иска сърце и душа – а не злоба, тираничност и беснотия. Тя се сеща коя е тая директорка и без да се пишат инициалите й. Нал така!

  • Колеги не е една! И други има но не само директорите но и помощ.директорите. Те се занимат с интриги и клюки и какво ли не. Само Златева е способна на чистката, за която мечтаем.

  • Ех да имаше начин Зл-ва да оглави отново РУО. Щеше да започне с една особено неуравновесена и бясна директорка на училище. Тя си знае, че ще бъде първа. Ама дали ще се сбъдне тая мечта и дали ще си иде оная злобната директорка.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.