Свалиха името на Георги Иванов от монумента на Богородица

Хасково
Надписи

След ремонта на металните надписи при монумента на Света Богородица в Хасково името на Георги Иванов вече не присъства там, сигнализираха читатели на Haskovo.info.

Припомняме, че надписите бяха свалени и излъскани в навечерието на Дните на Хасково. На стария десен надпис се казваше, че монументът е построен по идея на Георги Иванов – кмет на община Хасково. Сега този текст липсва.

Надписи
Старият надпис

Потърсен за коментар кметът Добри Беливанов заяви, че не е станало нищо лошо, защото така или иначе инициативата е на община Хасково.

В същото време на гърба на картичките, които се продават пред параклиса, има текст, че монументът е построен по идея на Георги Иванов.

Надписи

Още новини

loading...

50 коментара

 • ВСЪЩНОСТ ДАРИ ДВЕТЕ МАГАРЕТА СЕ РИТАТ ПО КОКАЛЧЕТАТА НЯМА НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. АКО ХРИСТИЯНИТЕ ЧЕТАТ БОЖИИТЕ ЗАПОВЕДИ ЩЕ ЗНАЯТ ТОВА.

  ВТОРА БОЖИЯ ЗАПОВЕД

  Втора Божия заповед “Не си прави кумир и никакво изображение на онова,
  що е горе на небето, що е долу на земята, и що е във
  водата под земята; не им се кланяй и не им служи”
  (Изх.20:4-5)

  • Неверници, за едната власт и болно его ще затрият града. Новия кмет да се гръмне, само глупости прави, ама да реши някой проблем на храда- НЕ! Скрит като чишка в кабинета си

 • П.С. А ТОВА ЧЕ МАГАРЕТАТА СЕ РИТАТ ПО КОКАЛЧЕТАТА НЕ Е ЗАРАДИ ВЯРАТА. ТОВА Е ЗАРАДИ ВЛАСТ И ПАРИ. НИТО ПЪРВОТО МАГАРЕ КОЕТО ПОСТРОИ ТОЗИ ИДОЛ ВЯРВА В ГОСПОД .НИТО ВТОРОТО КОЕТО МАХНА ИМЕТО НА ПЪРВОТО ВЯРВА В ГОСПОД.

  • Жалки нещастници гербаджийски начело с мижавия некадърник беливанов колкото и да се напъвате няма никой да ви хареса махайте се от града и България

 • Който прави добро не се хвали с това. Така, че бившия н ако е добър човек не би трябвало да се чувства ощетен.

  • Следва събаряне на монумента на Богородица! Беливанов и свитата ти герберска, свян и срам нямате ли бе? Грехота!!!!!!! С това няма да станете нито по-кадърни, нито по-добри от Иванов. Напротив ще ви помнят като разрушителите на Хасково!

 • Щом е построен по идея на великия ни бивш кмет Георги Иванов ,който е човек направил мнооого за този град ,нека името му да присъства сега и след 100-200 години.Никой никога няма да бъде избран 16 години за кмет на гр.Хасково.Ти Добри беше избран от гражданите , не че те искат като главатар на града , а за да отмъщят на кмета ни. Ти и да премахне името му , ние пак знаем ,че е построен от него и ти ревнива няма да можеш да надминеш даже сянката на кмета ни.

 • Ха ха ха …колко са предсказуеми…хора които рушът и не са направили нищо …шалапутчета…още като я свалиха за ремонт заявих че това ще се случи.Добри Талибанов и компания.

 • Това което продължават да правят тези безхаберници от общината и толкова жалко !!! Те се унижават,унижават и семействата си защото само след две години когато паднат от власт а те ще паднат ще бъдат запомнени от хасковлии като най-некадърните управници на града и общината.Те си мислят че ще са вечни да ама не колелото се върти.Наистина по прости от хасковските управляващи няма.Селските кметове са по в час особено от Беливанов.Този носещ се като вейка по течението кмет.

 • Това е върха на идиотизма на новия “кмет”. Комплексар некадърен, мързелив дъртофелник. Герберастите си мислят, че светът започва с тях. Нееее драги, светът свършва с вас- доказателства бол- загиваща държава, потъващ към дъното град Хасково ( а и всички български градове и села), пълен духовен и културен упадък, тотална чалгазация и циганизация. Ха разрушете и МОНУМЕНТА безверници!!! Господ вижда! Иде сетния ви час!

 • А стига бе! И защо са махнали името на Иванов. Да направи нещо и стареца Беливански и да му сложат името.Ама той няма хал за нищо завалията. По-добре да се маха заспала пенсия

 • И Георги Иванов и тъпака Беливанов трябва публично да бъдат пуснати на централния площад на дъртия манаф бай АХМЕД да им го отпраска на тия безхаберници , крадци измамници и мафиози !!!!

 • НЕ ЗАЩИТАВАМ БЕЛИВАНОВ НО ЕДИН И СЪЩ ЦЪРВУЛ Е ОСРАЛ С ПОСТОВЕ. ПОЗНАВА СЕ ПО УДИВИТЕЛНИТЕ. ВСИЧКИ ПОСТОВЕ С УДИВИТЕЛНИ И ТИРЕТА. ЯВНО Е НА ЗАПЛАТКА ЧИЛЯКА

 • Повече от ядно е, че Беливанов със сигурност тика Хасково в ръцете на турците

 • А така! Най после. Четехте ли какво пишеше на стария надпис- кмета на град Хасково Георги Иванов.Все едно во веки веков все ще е кмет Георги Иванов. Хубаво са напарвили. Махнали са тоя резил. А г-на ако му е накърнено егото си е негов проблем.
  Не е необходимо да се титулуваш кмет по дуварите и то зцавинаги при положение че хората решиха че повече не те искат. Хубаво са направили и са уеднаквили метрите на статуята щото бяха различни в двете табели. Психолозите трябва да кажат какво означава това нареждане заедно с богородица на името ти и сега да има такъм писък че са го махнали..редно е да не е там
  А да не отварям приказка че общинските служители бяха принуждавани от Иванов да дарят по 5 лева. Вървяха картичките заедно със заплатата- няма не искам – заплатати ти е с 5 или 10 лева по малка -щото”даряваш” .искаш не искаш “даряваш”. Тогава и тези хора да изпишат на монумента…няма ли да е по-добре

  • Госпожо общинарке не знам от старите ли сте или от състарените но имате затруднения с мисленето. Никой нищо нямаше да каже ако Талибанов бе построил нещо величествено и красиво и си бе сложил там името си.Сега имам усещането че ще бъдат премахнати имената от надгробните плочи на всички които не са гласували за ГРОБ

  • Какво значи “от старите”? Че работите там от преди ГРОБ да вземат властта? Ако е така,то явно сте доказателство,че и при Г. Иванов са работели боклуци. Но сто на сто той вече е разбрал кои са те,които са го подвеждали. Интересно обаче-Беливанката уволни точно кадьрните и читави хора,а остави боклуците.Вие сте абсолютното доказателство.

 • Аз искам да дам доброволно пари за нещо в Хасково ама то нищо не се прави и си останах с едното желание . то новия кмет май май така ще приключи мандата с нищо

 • Ако бяхте малко по в час щяхте да знаете че Гинес признава височината на статуята без ореола. Затова височините бяха различни в двете табели.Но това едва ли вълнува партийното ви мозъчно полукълбо.

 • Беливанов Беливанов що се излагаш бе човек кой ти пречи да построиш нещо и ти па си напиши името ще кажим бравос ама ти рушиш та рушиш еми айде спри се де бактън от тебе

 • На този който махна името на Иванов бял ден да не види пълни некъдърници.Срам ги е че нищо не могат да направят за града. Нямат акъл в главите си.Даже и проектите са на Иванов само ходят да режат лентички и да се пъчат.

 • На този който махна името на Иванов бял ден да не види пълни некъдърници.Срам ги е че нищо не могат да направят за града. Нямат акъл в главите си.Даже и проектите са на Иванов само ходят да режат лентички и да се пъчат.

 • Добри Талибанов е атеист,но аз сьм вярващ човек.Моля се и силно се надявам,че Господ ще го накаже и то така,че много да го заболи.

 • Беливанов не махна нищо. Надписът се махна от пресаташето Диана по нареждане на Косулов. ГРОБ командват бе не разбрахте ли, дядото не знае нищо. Те не го питат изобщо човека. Питат само Делянчо. Избирайте ги пак

 • За какво ни е тогава кмет, който не знае нищо. Ми утре ще нападнат града бежанци и той пак ли така ще вика ми аз нищо не знам? Какъв кмет е тогава дядката? Който и да е в основата на това кощунство е жалък и голям комплексар. Богородица вижда.

 • Надписът да се махне наредила Дияна и Консула Кой е тая ПРЪДЛА и4 оня ПРЪДЛИВИЯ ЛЮБОВНИК Консула Как си позволяват ами днеска си консул утре си никой Тая Дияна сигурно превръзките си не знае как да слага и РЕШИЛА на своя глава пикла с пиклата АЛооооооо Делянчови ЛАКЕИ я се вземете в ръце не си въобразявайте че сте вечни идват лоши времена мислете по задълбочено

 • ДЯДО ДОБРИ !!!ОТИВАЙ СИ!!!НЕ СРАМИ ДЕЦАТА И ВНУЦИТЕ СИ!!!
  МИЖИТУРКА ГЕРБЕРСКА НЕ БЪДИ!!!!ЩЕ СЕ СРАМУВАТ ОТ ТЕБ ПОКОЛЕНИЯТА!!!!

 • Не е МУМИЯ!!!
  ПОДЛОГА,СЪС СТАРЧЕСКА ДЕМЕНЦИЯ,ОПИКАНА И ОСРАНА!!!
  ГЕРБАДЖИЙСКО ПЕТНО!!!
  ДА МУ СЕ ОТНЕМЕ ХАСКОВСКОТО ЖИТЕЛСТВО!!!!

 • Настоятелно моля,семейството на Беливанов са си го приберат и са му осигурят необходимите грижи!!!
  Щото…да не занимавам соц.грижи!!!!
  Що сте го изтървали КМЕТ да става????
  Я,се погрижете за стареца!!!!

 • Настоявам също така да се намери место на Консулов и трендафилова в някой соц. дом,че и тях ги е налегнала простотията и глупоста.

 • как не вие срам Георги Иванов създаде в града много неща, а вие новото ръководство на общината само го рушите една цвете на засадихте само крадете

 • Беливанов падна ми в очите ниско ниско няма прошка тая злобарска постъпка

 • Бившият кмет Георги Иванов не заслужава да се пъчи с името си там. Монументът е построен със средствата на хората от целия град. В него скромността е оперирана май по рождение. Стига сте пълнили форума с хвалебствия за кражбите и манипулациите му в продължение на 16 години. Него трябва да го преследва закона, но истински, а не с глоби по 500 лева, което е направо смешно. И жалко. Такава ни е съдебната система. Не преследва корумпираните. Те всички си живуркат и си гледат кефа. Никой не им пипа милионите и многобройните имоти. Осигурени са до десето коляно, защото справедливост няма. Кога ли ще се сложи край на този безкраен фалш. Който се опита, го нокаутират, за да не пречи. Безбожници, но има Видовден.

  • Абе кьорав ли си или глупав. Нали ти обясняват че на старата табели имало надпис с признание за всички дарили пари за монумента а на новата табела сложена от новия тъп кмет този надпис липсва. Ееееее чий грях е по-голям. Ама ти си една заблудена овца партийно заслепена . Беливанов Богородица ще го съди и Господ.

 • Тогававашния кмет Г. Иванов доста се самопоизтъкваше. За някои работи беше прав, но за други не.
  Малко хора от пишещите знаят, че тази идея за построяване на монумента не е на Г. Иванов. Тази идея е на Димитър Славчев- Телефункен (починал). Негова е и идеята за моста, свързващ Ямача и отсрещния квартал. Той имаше и други полезни за града идеи, но те останаха неосъществени.
  Самият тогавашен кмет Г. Иванов при откриване на монумента каза, че идеята е на Д. Славчев и му благодари официално. Това го има на видео запис и бе излъчено по Е ТВ.
  Моето мнение е, че на новата плоча освен имената на авторите, би трябвало да да се пиши и името на човека дал идеята. Това се практикува по целия свят, но в Хасково… ние нали сме малко бамбашка….

 • Иванов може и да се е изтъквал ама имаше защо . Питам защо сега се изтъква Беливанов, защо ми го навират в очите с тъпотиите които върши. Това радва ли ви ? тъжно е драги гербери, тъжно и нещастно , жалко за Хасково и не само жалко за цялата държава

 • Що за нахалство. Корумпирани като бившия кмет Георги Иванов да за затвора, а не името им да е на онова свято място, което го има, благодарение на хората в града.

 • Ще го свалят, разбира се. Там ли му е мястото на тоя нахалник. Не се накраде стария кмет, не се навластва 16 госини. Аман от наглеци като него, дето са така опекли работата си, че ни съд ги лови, ни съвест ги мъчи. Страх от бога нямат, а срам пък съвсем.

 • мрьсни гербаджийски овци,тьпотията,злобата и некадьрността ви не знаят спирачки. Дано се задавите в лайната си и дано тьпият ви град загине. Срам ме е,че живея тука.

 • Статуята е вдигната от парите на данъкоплатеца а не от Георги Иванов, замислете се бе МАЛОУМНИЦИ…. Иванов направил Хасково(ЩО НЕ ХОДИТЕ ДА СИ ТАКОВАТЕ МАЙКАТА ААА) Хасково е построен от наши пари а Иванов си направи милионите точно от нас(НО ВСИЧКИ СТЕ ПРЕКАЛЕНО ПРОСТИ ЗА ДА ГО ОСЪЗНАЕТЕ). Всички млади си тръгват от Хасково не искат да работят в този мизерен град за 400лв. заплата, имаме най-скъпата и мръсна вода, най лошите улици, град пълен с казина, мангали и МЕГА БОГАТИ ТУРЦИ и АДСКИ БЕДНИ ХОРА.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.