Безплатни онкологични прегледи от 22 септември

Регион

Екип от Комплексен онкологичен център – Пловдив с д-р Ваня Балева ще извършва безплатни прегледи в Ивайловград от 22 до 24 септември, съобщават от общината. Това са поредните прегледи на екипа.

Община Ивайловград ще осигури отново необходимите кабинети, в обновената сграда на Детски комплекс, където екип на Комплексен онкологичен център, хирург – онколог и още лекари – онко дерматолог, онкология и гинекология, онколог – химиотерапевт и лекар образна диагностика ще извършват безплатни клинични прегледи, консултации и подкрепа на всички, които желаят да се възползват от изнесените им услуги.

Специалистите ще разчитат медицински документи, ще дават препоръки за лечение на пациенти, ще извършват образни изследвания, с мобилен ехограф и др.

Община Ивайловград, чрез кметовете и кметските наместници, ще направи необходимата разгласа във всичките 51 населени места и ще осигури организиран транспорт за всички желаещи.

2 коментара

  • Правилно пита -111 кога и в Хасково ще има безплатен преглед щото една пасмина доктори Василев Кабаков Димитрова Бойчев Филив ни оскубаха и продължават да скубят пера не ни останаха вече

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.