Любопитно

„Солени свалки“ в Хасково: Днес все по-трудно се сближаваме

С премиерата на „Солени свалки“ от Емил Бонев тази вечер се открива сезонът в хасковския театър „Иван Димов“.

Блестящата комедия е с блестящите актьори: Стефан Щерев-Чечо, Милена Маркова-Маца, Алексей Кожухаров и Добриела Попова.

Театър

Строителят Емил, и доцентът по философия Димитър, са приятели от деца. Емил си гризе ноктите. Димитър заеква. Емил много пуши, Димитър много чете… И въпреки това живеят заедно, защото не могат един без друг.

Соня е треньор по карате. Таня е преподавател по психология. Соня е отракана и шумна, Таня е деликатна и тиха. Соня търси мъж с характер, Таня се е отказала да търси какъвто и да е. Те знаят всичко една за друга, защото са приятелки от деца.

„Случайността“ среща двете двойки в един хотел на морето, където са отседнали за уикенда. Именно тук започват солените морски свалки. Мъжко перчене, женско кокетничене, щури танци, нелепи изцепки, неовладени хормони, смях до сълзи … И накрая – влюбване! Хепи енд!

В пресконференцията преди премиерата актьорите споделиха, че днес свалките често излизат солени, защото все по-трудно се сближаваме. Моментът на щастието пък е секундата, в която се влюбваме. Любовта и истината болят, признаха актьорите, които са приятели в живота.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button