Регион

Намериха градина с канабис и в Стамболовско

36 растения от рода на конопа и 10 850 гр. изсушена листна маса са открити в частен дом в стамболовското село Тънково, съобщават от пресцентъра на полицията.

В двор към къщата, обитавана от 32-годишен мъж и 30-годишна жена от Кърджали, както и от 79-годишна жена от Тънково, са открити засадени 36 растения с различна височина от 200 см. до 300 см.

В хода на последвалата проверка в същия имот са установени, под навес към стопанска постройка, 5 броя платна от ситна мрежа, върху които имало поставени множество съцветия от изсушена зелена листна маса, под формата на глави с общо тегло 7 350 гр.

В стая към същата постройка, служителите открили 3 броя пластмасови легена, съдържащи множество съцветия от изсушена зелена листна маса под формата на глави, с общо тегло 3 500 гр., както и два броя електронни везни и полиетиленов плик, съдържащ семена от марихуана.

За срок до 24 часа е задържан мъжът, който заявил, че всичкото открито наркотично вещество е негово. Лицето не е криминално проявено.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button