Спират камионите преди празниците, КАТ с 24-часова акция

Хасково

На 21 септември, последният работен ден преди трите почивни дни около Деня на Независимостта, от 16 до 20 ч. ще бъде ограничено движението на камионите над 12 тона по автомагистралите и най-натоваренитe пътища, съобщават от Агенция „Пътна инфраструктура“.

Целта е повишаване на безопасността при пътуване и увеличаване на пропускателната способност на инфраструктурата. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, да спазват сигнализацията и указанията на „Пътна полиция“, която следи и предприема необходимите действия за организацията на движението.

Haskovo.info припомня, че на 21 септември и КАТ – Хасково се включва в Европейския ден без загинали на пътя. Ще има полицейско присъствие на всички натоварени кръстовища. Целта е подпомагане на трафика и санкциониране на нарушители.

20 екипа с коли ще бъдат в общините Хасково, Минерални бани и Стамболово. В областта пък пътните полицаи са 70. В четвъртък те ще упражнят 24-часов контрол.

 

Един коментар по “Спират камионите преди празниците, КАТ с 24-часова акция

  • „В четвъртък те ще упражнят 24-часов контрол.“ абе те трябва да са 24 часа в денонощието седем дни в седмицата и 365 дни в годината на пътя да пишат актове на поразия за да намалеят до минимум катастрофите а те се крият като мишки и правят някакви тъпи акции които на всичко отгоре се оповестяват та тъпанарите да внимават един ден да не ги хванат

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.