Хасково

Разбиха нарколаборатория на руснак в Хасково

Хасковските криминалисти са разбили лаборатория за наркотици на улица „Оборище“ в областния град, съобщават от пресцентъра на полицията.

Вчера на улицата патрул е спрял за полицейска проверка лек автомобил, управляван от 38-годишен руски гражданин, постоянно пребиваващ в България. В хода на проверката е установено, че управлява колата без книжка и в едногодишен срок на влязло в сила наказателно постановление за същото.

При извършена проверка на автомобила, в подлакътника между двете предни седалки, е открита прозрачна пластмасова кутийка с две топчета от бяло кристално вещество, за което руснакът е заявил, че е „пико“ (метамфетамин) за лична употреба, което пуши.

Установена е квартирата на руснака на ул.“Оборище“. Извършено е претърсване и изземване на жилището, което е било оборудвано като лаборатория за производство на наркотични вещества.

При претърсването са установени и иззети: толуен – 36 бр. по 1 литър, два противогаза, натриева основа на перли – 5 кутии, дестилирана вода – 5 туби по 5 литра, 3 везни, 2 ел. котлона, фосфор, стъклена купа остатъчно вещество, реагиращо на метамфетамин и 20 стъклени епруветки с различна вместимост. Мъжът е задържан до 24 часа.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

2 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
milko
milko
21.09.2017 21:48 21:48

dobriiiii peim li :D

Анонимен
Анонимен
01.05.2018 21:53 21:53
Отговор до  milko

Кой добри щарения ли кафа ти ли си

Back to top button