Спорт

Над 20 клуба по спортни танци гостуват за Купата на Хасково

20 клуба по спортни танци и 76 двойки вече са подали заявки за участие на „Гранд купа Хасково“, съобщиха на пресконференция Павлина Вълчева и Николай Манолов треньори в „Гранд“, основен мотор на надпреварата с подкрепата на общината.

Записванията продължават, като тази година се очакват и клубове, които не са участвали миналата година, а нивото – да е още по-високо. Силно е присъствието на столичните клубове – 6 вече са подали заявки.

Турнир

За по-голяма прозрачност за пръв път непосредствено преди състезанието ще се проведе открит жребий за съдиите. В турнира пък ще оценяват едни от най-добрите съдии в страната. Наградният фонд също е голям.

Състезанието стартира в 10 часа в събота в спортна зала „Дружба“ с турнира за изгряващи звезди. Тук ще има състезатели и от втория хасковски клуб – КСТ „Хасково“. Следва открит национален турнир по класове, а официалното откриване ще е в 19 часа. Кулминацията ще е надпреварата за Купа Хасково, където състезанието ще е по възрастови групи.

Голямото си завръщане ще направи шампионската двойка Любослав Стоев и Мирослава Дойчева. От „Гранд“ за медалите при юношите ще се борят и Марин Мартинов и Диляна Димитрова. Входът за зрителите е свободен.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

3 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Неделчо
Неделчо
21.09.2017 12:43 12:43

Пропуснали сте да кажете кой спонсорира това състезание??? Все някой го организира и отговаря за нещо си? Или не ви е изгодно?

Карамфилчо
Карамфилчо
21.09.2017 19:00 19:00
Отговор до  Неделчо

Неделчо, хич не ми пука кой спонсорира състезанието , а кой участва и какво ще покаже. Това е състезание , а не рекламен блок.

Анонимен
Анонимен
21.09.2017 18:55 18:55

Абе тая Трендафилова с какъв ресор е, че цъфти навсякъде, даже и от чешмата се излива заедно с урана

Back to top button