Пак искат 50 бона за баскетбола, “Хасково 2012” представи отчет

Спорт
Баскетбол

Предложение за финансово подпомагане на женския баскетболен клуб “Хасково 2012” в размер на 50 000 лв. се внася отново за септемврийската сесия на общинския съвет.

Haskovo.info припомня, че на сесията на 4 август отпускането на парите бе отложено, защото от комисията по бюджет и финанси поискаха да видят как са разходвани от клуба отпуснатите през миналата година 47 000 лв.

Тогава в същия дух от трибуната се изказа и съвносителят на докладната Антон Иванов, а малко по-късно от клуба поискаха оставката му, обидени от негови думи.

Сега Иванов заяви пред Haskovo.info, че от клуба вече са представили отчетни документи. Те обаче предстои да бъдат разгледани на заседанията на постоянните комисии по бюджет и финанси и спорт, които са следващата седмица.

 

Още новини

loading...

5 коментара

  • Нагли и алчни ! Станаха 1 ви от 5 отбора и видиш ли постигнали страхотен успех, че чак искат допълнително финансиране!

  • Нагли и алчни ! Станаха 1 ви от 5 отбора и видиш ли постигнали страхотен успех, че чак искат допълнително финансиране!

  • Иначе как се изплаща нова кола на лизинг ? СА 34 34…! ” Кранчето” взе да пресъхва май ….

  • Biletite im sa mnogo skapi a i imat kasta za opraviane mama tatko i az bokluzi alshni ostavka ostavka i zlatko marshev im zatvori kransheto zdravko da poeme otbora ostavka

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.