Беливанов прекрати конкурсите за секретар на общината и шефове на дирекции

Хасково

Кметът Добри Беливанов прекрати конкурсите за секретар на общината и шефове на дирекции, съобщават от кметството.

Първият прекратен конкурс е за директор на дирекция „Икономика и стопански дейности, управление на общинската собственост“ в общината.

Допуснатите до конкурса кандидати са Янко Петев, Юмер Мерт, Марина Ташева, Илия Велев, като не е допусната Христина Господинова. Конкурсната процедура е проведена с тест и интервю и е приключила с класиране на кандидатите.

Янко Петев, който не е класиран на първо място, е изпратил възражение, в което изразява несъгласие с преценката на комисията за оценяването му на теста, както и за недопускането му до интервю. Той посочва допуснати нарушения при провеждането на конкурса и обявяване на системата за определяне на резултатите, което е довело до опорочаването им.

Отделно при обявяването на конкурса, не били посочени специфични изисквания.

Беливанов счита възраженията на кандидата за основателни и намира конкурсната процедура за незаконосъобразна. Така със своя заповед кметът отменя заповедта си за обявяването на конкурса, прекратява конкурсната процедура и отменя заповедта си за определяне на конкурсна комисия. Тази заповед на кмета не подлежи на обжалване.

По аналогични причини се прекратяват конкурсите за секретар, директор на дирекция „Администрация и правно-нормативно обслужване“ и директор на дирекция „Финансово-счетоводни дейности и бюджет“.

Haskovo.info припомня, че тази година вече веднъж бе прекратен конкурс за секретар на общината, отново след жалба на кандидат.

 

loading...

55 коментара

  • Ха-хааааа,еми като не спечели неговият човек-така е. Ами то вече няма смисьл,бе. След 2 години сте аут.

  • Така де. Докато му скръцнат със зъби и насрочи конкурси за трети път. И пак спечелят същите. Може пък някой от тях да има достойнство и да не потрети? Едва ли.

  • Да се смееш ли или да плачеш, все съм виждал излагации ама тука вече всичко мина границите.

 • Браво на Беливанов. Конкурсите бяха нагласени от гроб и бяха спечелили само техните кандидати, като им бяха раздадени предварително тестовете. Няма такава наглост!!!

   • Добри е честен и достоен! Браво, някой му е казал за нагласените конкурси с решените за някои хора тестове.

    • Добри е кукла на конци. Колкото и да се зъби на подчинените си да нагласят неговите хора не постигна резултата, на които се надяваше. И затова ги отменя. И така докато е доволен от резултата. Конкурсите са същите и за останалите шест позиции – при същите условия и критерии. Тях защо не отмени? Защото е доволен от резултата. А дали поиска писмени обяснения от комисиите по постъпилите жалби? Не четете ли жалбите – уж писани от четири отделни човека, а всичките са под индиго – едни и същи. Защо ли? Писани са от един и същи човек и неуспелите кандидати просто са ги подписали след като са им дадени от Беливанов. Не ми говорете за честност и достойнство…..

 • Направо съм в потрес от случващото се в Хасково – управление тип „иде ми, доди ми“, политически гонки и партийна шуробаджанащина, тъпи решения и плоски прояви, хаос и безумие, лед и кучета, уран и мръсотия, упадък и зариване в калта на всички фронтове..

 • БРАВО.ДАНО САМО ДА НЕ Е ПРАХ В ОЧИТЕ НИ !
  дон делян и компания се мислят за велики и вечни

 • ХахахахахахааххаахайахахахХаахайахахахаааххахаха
  Това е чиста пародия на община, както и на кмет!

 • Е какво правим сега Ами ЮМЕР МЕРТ преди 3 дни организцира в родното си село БАНКЕТ по случай спечелване на конкурса и назначението му Що ракия се изпи що кючеци имаше и отведнъж ––– Тоя Беливанов не се научи да управлява но така е когато човек не е завършил АОНСУ не става за ръководител

 • Срам и позор,потресен съм! Управлението на община не е детска игра. Един конкурс като хората не успяха да проведат. До кога ще търпим тази агония?!

 • Еба ти смешника! Кой подготви процедурата бе, Беливанов? Нали администрацията ти? Едно нормално обявление не могат да скалъпят! За всеки бе ясно, че хич те няма и тебе и личния състав и тъпите ти юристи! Нито резултати публикуват, нито правила за конкурса! Ти досега къде бля?Стига си се оправдавал с хората, а си носи отговорността на ръководител! Опропасти града ни! Срам ме е , че гласувах за теб! На маймуни ни направихте! Срам и позор!

 • Тук Беливанов трябва да се подкрепи! С този акт не позволи да щракне „курт-капанът“, който бе му заложен от роднино-партийно-любовно-шуробаджанашки действащата група в общината. Въпреки личните му усилия за относително справедлив подбор омаскариха всичко: дублиращи комисии, макар обявените щатове да имат характеристики – няма обявени специфични изисквания, подменени тестове, класиране по критерий „обещано е на човека на …“ и още. За такъв ход явно чувства подкрепа и от вожда в София. Ха, дано…

 • А представете си какво им е на тези хора, които се печат на шиш всеки ден при него .Те са отишли там да работят за каузата -моят град,но сигурно тези млади интелигентни служители са разочаровани от неговото управление.

  • Кои хора бе, дето решиха тестовете на консула за 20 минути ли! Супер правилен ход на кмета

 • на кой му пука за тия конкурси. на янко петев да не остане гладен и да не го погнат куките за далаверки. иначе за мене и комшията нищо няма да се промени със или без конкурсите на бай Добри. Наздраве.

 • Беливанов, бягай веднага. Нека ГЕРБ да се явят на избори и да се видят, че за нищо не стават. Георги Иванов на бял кон печели.

 • А бе Янко, а бе Петев. К’во ти трябваше на баир лозе? Ти си честен човек. Такива хора ГЕРБ (комунистите) не харесват.

 • Искаме избори: Георги Иванов срещу Консулов. Мишоци са ГЕРБ. Скриха се зад Беливанов.

  • Консулов е за уволнение! Какъв кандидат за кмет! Именно той май е „подготвил“ конкурсите….

 • Сърце не му даде да направи държавни служители мафията вътре в общината. Те така или иначе са си пак там, но остави вратичка поне следващия кмет да ги изчисте

 • След като прекратява тези конкурси, нека да обясни защо? Защо са незаконосъобразни? Какво точно е нарушено? По тези жалби има ли някакви доказателства или някой казва нещо … ? В какъв град живеем? Не могат да назначат 10 човека в тази община.

  • Аааа, могат! И щяха да назначат ТОЧНИТЕ 10 човека! Не знаят ли, че за подсказване се получава двойка! Браво, Кмете!

 • Ахахаааа ама Биляно-секретаря, ама Гаргооо- директор финанси, Лечев, Консулчооо станахте за смях бее.Целия град разбра, че не сте желани и не ви е мястото там бе. Натискат се гьонсуратите. Ахахааа

 • А пък на Хасково НЕТ даже Делянчо им забрани да публикуват новината! Защо ли? Защото да не се изложат гробарите, защото пишат само това, което е в техен интерес. Очевадно е!Срамота срамота

  • Делян подготвя статийката, че не му вдигат телефона. питайте кумата му, нали за нея беше секретарското място с тестчето, решено в джоба. Ай сиктир! Кмета му дошло до гуша явно две години да го парират неадекватни зелени ливади, парашути, зетьове, кумове…..

  • Делян подготвя статийката, че не му вдигат телефона. питайте кумата му, нали за нея беше секретарското място с тестчето, решено в джоба. Ай сиктир! Кмета му дошло до гуша явно две години да го парират неадекватни зелени ливади, парашути, зетьове, кумове…..

  • Делян подготвя статийката, че не му вдигат телефона. Кмета му дошло до гуша явно две години да го парират неадекватни зелени ливади, парашути, зетьове, кумове…..

 • Не знам за другите но Янко Петев е най корумпирания лешояд.Добре че е загубил ,иначе майка му жална на Общината.Още като данъчен инспектор , заложна къща на лихваря Иван Славчев му плащаше всеки месец заплата /около 300-400 лв на месец / такса спокойствие.Уволнен ,от данъчните най вероятно за корупциони схеми изгря отново на хоризонта ,надушил е далаверата в Общината.

 • Честит Ден на Независимостта, Кмете!

  Честит ден на независимостта, граждани! ОЧАКВАЙТЕ ПОРЪЧКОВА СТАТИЯ как кмета си е изключил телефона, ала бала. Статията е писана от същите, дето си написаха тестовете за конкурса и си ги решиха за 10 минути.

  Кмета иска конкурси, а не пародиите на консула!

  Честит Ден на независимостта, Кмете! Бъди смел за доброто на Хасково!

 • ГЕРБ да се омитат от Хасково.Който и да е техен човек, след позора на Беливанов, ще загуби. Ха дано!

 • Консулов – тоя зализан мазен комсомолец ли ще ми пробутват за кмет? Или тъпия областен? Да се връща който трябва и който знаем че може и да ги насмита всичките подред.

 • беливанов и тия дето го издигнаха и тия дето го подкрепиха и тия дето закопаха хасково да се махат

 • Само глупости от всякакъв калибър са писали в коментарите си повечето от хората. Интереси, интереси…и пълна объркация за важните неща. Хората искат по-бързо видими промени за важни неща, а Геоги Иванов, който командваше всичко като лична собственост и хората също, никога повече няма да бъде избран, колкото и да се напъват с БСП да блеснат отново. Назначенията настина не са на ниво, щом промени съществени няма, но пък и 2 години са кратък срок за оправяне далаверите на стария кмет. А той сега гледа сеира и се кефи, защото навсякъде са на власт хора, нарушаващи законите. Дори в ученическото общежитието командват пенсионери като настоящия кмет и никой не ги помръдва. Това Насе осмърдя целия град, ама си взема големите пари и не му пука. Никой не прави истински промени в управлението ,за да има истински промени, които хората чакат от години, жадни за справедливост и ред.

 • Не са глупости, а мнения на разочаровани хасковлии, които виждат как Хасково умира, „управлявано“ от некадърни и некомпетентни хора. Ти като имаш проблем с тая Наска, си го решавай, кой ти пречи.

 • тестовете не са писани от консулов, а от тези, който трябваше да спечелят и тези, които вече спечелиха, още по-голям наглост е това…

 • ГЕОРГИ ИВАНОВ ЛИ ТО ПРИ НЕГО ДА НЕ БЕШЕ ПО РАЗЛИЧНО ИЛИ БЪРЗО ЗАБРАВИХТЕ-СИН, ЖЕНА, ДЖОНА

 • ТАЗИ БИЛЯНА НАГЛАТА Е ИЗГОНИХА НАЙ ПОЗОРНО А ТЯ С НАЙ ГОЛЯМОТО СИ НАХАЛСТВО СЕ ВЪРНА ДА ПРАВИ ИНТРИГИ В ОБЩИНАТА НИ. ДЕЛЯН ДОБРЕВ ИСКА ОСТАВКАТА НА КМЕТА ЗАЩОТО КУМАТА МУ БИЛЯНА НЯМА ДА Е СЕКРЕТАР . БЕЛИВАНОВ НЕ СИ ПОДАВАЙ ОСТАВКАТА ХОРАТА СА СТЕБ.

 • Браво на Добри, че не се огъна на шуро-бадженащита! Трябва да се иска отставката на Делян задето разсипа цялата община и опозори ГЕРБ. Повече няма да спечелят в Хасково. Независимо Хасково!

 • Не спете и не се заяждайте на дребно. ГЕРБ може и да са направили грешки с някои назначения и подценяване на мафиотските структури в Хасково, подчинени на стария кмет Иванов и на спящото БСП, дето краде и рита от много години, макар че никой не го има за нещо, но промени трябват и то спешно. Две години са кратък период за ликвидиране влиянието на финансовите акули с низки помисли и действия, но не трябва да има отказване от правомерни действия и битки, дето отдавна е трябвало да са се случили. Не спете и не се поддавайте на провокациите на троловете, защото от това нямате полза като граждани на Хасково. Г. Иванов няма място в управлението на града ни. Колкото краде, краде. Сега мястото му е в затвора и съда да не спи, ами да връща краденото. И стига с това омразно БСП и каките от София, дето взеха гласовете на глупаците и си вземат сега парите в парламента само със скандали /Курнелия и Еленка/. Вземете се в ръце, ако наистина мислите за града и за хората му. Само така ще ви повярват отново на обещанията за просперитет, истина и справедливост. И стига с това блато в назначенията. Стига с тези началници – пенсионери, дето освен за пари, за нищо друго не мислят. Пратете ги най-сетне в пенсия и дайте път на младите, можещите и неомазани в далавери хора.

Вашият коментар

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.