Хасково

ГЕРБ – Хасково: Беливанов се провали, но няма решение за оставка

Ръководството на ГЕРБ – Хасково и общинските съветници от партията излязоха с официална позиция във връзка с твърденията за исканата оставка на кмета Добри Беливанов.

В текста изпратен до медиите се казва, че решение за искане на оставката на градоначалника не е обсъждано и взимано от структурите. От ГЕРБ заявяват, че прекратените конкурси за директори на дирекции и за секретар на община Хасково не са сериозен мотив за искане на тази крайна мярка.

Факт е, че от месеци съществува напрежение между нас и кмета Добри Беливанов. То е породено от провала на кмета в управлението, се казва в позицията на ГЕРБ.

Ето още от текста на декларацията:

Първият много показателен сигнал за разминаване между нас бе монтирането на бариера на входа на общината и пълната изолация на кмета от гражданите. Това беше знак, че заявяваното пред хората и пред нас открито управление, меко казано е било неискрено.

Ние споделяме недоволството на гражданите от липсата на адекватни кметски решения и първи реагирахме срещу безсилието на Добри Беливанов да се справи с:

– Бездомните кучета.
– Липсата на каквато и да е инициатива и позиция по повод питейната вода в Хасково, нейното замърсяване с уран и вариантите за изход от кризата. Тук отсъствието на Добри Беливанов е очевадно.
– Пълен провал при зимното снегопочистване.
– Изключителна мудност в работата на подчинената му администрация и зреещо недоволство сред гражданите, че местната власт не изпълнява задълженията си.
– Никаква комуникация и липса на инициатива при преговори с инвеститори, затова те избягват Хасково и насочват проектите си към съседните общини.
– Липса на диалог и прозрачност при вземане на решения в управлението на общината, пълна изолация на заместник- кметовете и експертите.
– Безстопанственост спрямо общинската собственост – няма проекти за благоустрояване на града дори в предоставените от държавата имоти, в това число парка зад ДНА, за който кмета половин година отлага проектиране, въпреки нашето настояване.
– Избягване на директни срещи с гражданите при конкретни проблеми: с храната в детските гради; с ремонтите и условията, при които живеят децата в градините и учениците и още много други. При тези конкретни ситуации, кметът абдикира от отговорностите си и не се появява пред обществеността нито лично, нито чрез медиите.
– Няма общински проекти. В Хасково се реализират единствено проекти, финансирани със средства от евро-фондовете или от държавния бюджет. Това се случва въпреки кмета и благодарение на волята и упоритата работа на ГЕРБ, общинските съветници, заместник-кметовете и част от екипа на общината.
– Пълно неглижиране на проблемите на селата и неизпълнени ангажименти към кметовете на населените места за собствен бюджет и благоустрояване на селата.
– Безотговорно хвърляне на обещания от страна на Беливанов, които не са финансово и проектно обезпечени. Например, обещание за канализация на кв. Болярово, което подвежда и хората и нас, а в последствие се оказва, че той дори не е подал документи за този проект.
– Разследвания срещу общината по повод някои съмнителни сделки и сриване имиджа на местната власт, заради съмнения за корупция и зависимости („златния” светофар, багера, купен на многократно по-висока цена, 400 откраднати радиатори и пълна безстопанственост).

Всичко това са сериозни предпоставки за пълното ни недоверие към кмета Добри Беливанов.

Защото ние сме част от тази община и носим отговорност за всяко управленско решение. Защото не можем да обясним на нашите избиратели необяснимите постъпки на Добри Беливанов.

Защото няма как да кажем на хората, че „добрият администратор“ всъщност не е никакъв администратор.

Защото той допусна интриги, сплетни и дребнотемие да определят дневния ред на общината.

Искахме кмет, който да управлява компетентно, справедливо и прозрачно. Добри Беливанов беше такъв. Но явно властта и ласкателите го превърнаха в кмета, който ние никога не сме искали. За съжаление действията на Добри Беливанов още от първия ден на управлението му носят само разочарования.

Затова информациите за напрежение са основателни, но решение за искане на оставката му все още не е взето. Като открити, отговорни и честни хора ще обявяваме решенията си публично пред обществеността и медиите в община Хасково, както винаги сме правили.

От пресцентъра на община Хасково заявиха пред Haskovo.info, че кметът Беливанов е в чужбина и ще реши как да коментира декларацията след като се запознае с нея.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

55 коментара
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
НикМик
НикМик
23.09.2017 9:54 9:54

Вече не ви е удобен, защото не можете да го контролирате. Колкото и да си почтен и добър в политиката винаги могат да те смачкат ако не си на хорото с управляващите. ГЕРБ си искат парсата за подкрепата си към Беливанов, но човека си има морални принципи, които не може да потъпка.
Нека да стане независим тогава, щом ГЕРБ се срамуват от него. Така поне ще го оставят на спокойствие да си гледа работата.

Долу!
Долу!
23.09.2017 10:52 10:52
Отговор до  НикМик

Искали, не искали, факта си е факт- Беливанов е излъчен и подкрепян от герб. Неговият провал е техен още по-голям провал. И не подценявайте хасковлии с тъпите си изявления. Няма кой да ви се върже. Заминавате си безславно.

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 13:25 13:25
Отговор до  НикМик

ПАК НЯКОЙ ВИНОВЕН НА ГРОБ . ТОЛКОВА МНОГО ГО ХВАЛЕХА. КАКВО ИЗЛИЗА. ЧЕ ХВАЛЯТ ЕЙ ТАКА ЩОТО Е НАШ КАНДИДАТ. СЛЕД КАТО ВИЕ ГО НАТРЕСОХТЕ ВИЕ ЩЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ. ТО И ВИНЕТУ НАТРЕСЕ НЕДОРАЗУМЕНИЕТО ПИ -ДАЛ ПЛЕВНЕЛИЕВ И ПОСЛЕ ДОРИ НЕ СЕ ИЗВИНИ ЗА ТОВА

Spas
Spas
23.09.2017 9:54 9:54

Пречи да си въртите далаверките затова е толкова лош Беливанов

Янко Митев
Янко Митев
23.09.2017 10:04 10:04

Бря , бря! Абсолютно същите приказки от преди изборите! Само дето вместо Г.Иванов са заменили името с Беливанооов.Светят от чистота и уран миличките.

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 10:56 10:56
Отговор до  Янко Митев

Ако съм на мястото на Б.Б. ще дойда в Хасково и ще омета всички негови съпартийци а после ще си направя харакири. Сбогом, любима!

Мики
Мики
23.09.2017 10:29 10:29

Аз като гражданин подкрепям позоцията на партия Герб. Обещания много. Бездомните кучета се изтрепваха и тровеха.. Това не е различно от поведението на Иванов. Пари се крадяха нагло и видимо за цялото обшество. Когато отидох на среша с кмета само мънкаше и въпрос елементарен остана не разрешен. Говорих, че има нужда от зебра или легнал полицай. Нито зебра нито легнал полицай стана една година.

Fen
Fen
24.09.2017 8:45 8:45
Отговор до  Мики

Аз пък съм фен на Миленка. Браво! Момичето от сърце работи Facebook’че, рисунчици, носийчици, танцчета, дечица, гълъбчета, велосипедчета, паметничета, празнични венчета, изложбички, приятелчета, like’чета. И, Деди да изолира такава активна дейност на зам.-кмет, грехота е!

Аман от такива като Милена Тр.
Аман от такива като Милена Тр.
24.09.2017 15:25 15:25
Отговор до  Fen

Миленка да ходи на село в някое читалище да бърши праха

Ще повърна от тая герберска наглост
Ще повърна от тая герберска наглост
23.09.2017 10:36 10:36

Направо съм в пълен потрес от герберство, беливановщина и прочие тъпотии. Не му били искали оставката ама бил некадърен и нищо не правел. Ееее, това признание до какви заключения води, скъпи ми хасковлии. Беливанов (абсолютно мижав като кмет) ще обере негативите от гербераските мръсни изцепки и провали. Жална ви майка на следващите избори – изчезвате бързо и завинаги!

Ники
Ники
23.09.2017 10:41 10:41

Ами трябва да му я искате! Ако не беше ГЕРБ щеше да си седи на пенсийка. И къде са общинските проекти? Общинските сгради се рушат, крадат ги циганите седят запустяли.. Спомням си голямото хвалене за 7 или 9 милиона излишък.. В банковата сметка на Беливанов ли са вече парите? Този кмет е позор!

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 10:47 10:47

Най-тъжното е, че Беливанов и свитата му съсипаха Хасково. Всичко останало е прах в очите и несъществено. Жалко за Хасково, уважаеми гласоподаватели и них добавил още „Късно е либе за китка“, много късно!

Коко
Коко
23.09.2017 10:48 10:48

А защо драгият кмет не каже как апетитен парк като Ямача е даден да се работи без търг и се продължи порочната практика на Г.Иванов за негови хора???

Гербаджийка от село
Гербаджийка от село
23.09.2017 10:50 10:50

Безхаберен кмет, безсилен ГЕРБ. Това чета в прокламацията. Как така кмета е безсилен да свърши нещо, пък не е е безсилен да се противопостави на депутати, съветници, които уж работят за града, ама не постигат нищо? И накрая, редно е този, който го е предложил за кмет да си понесе отговорността. Явно кадровата му политика е пълен провал.

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 11:07 11:07

Тия от герб не разбират ли, че с действията си хвърлят петно върху Хасково? Или това за тях няма значение. Като сте толкова компетентни да посочвате провалите на Беливанов, къде спахте 2 години и не направихте нищо за Хасково? Не за жалкия кмет, ЗА ХАСКОВО НЕ НАПРАВИХТЕ НИЩО!

pulen smqh
pulen smqh
23.09.2017 11:30 11:30

Много е удобно на тея от ръководството на ГЕРБ като видяха накъде отива града и да хвърлят цялата вина върху кмета и да си измият ръцете. Да ама не! Хората не са чак толко прости! Време е не да се прокламират грешки на други а открито да се заяви истината, а именно основната вина е на цялото местно ръководство на ГЕРБ, те го издигнаха, те му диктуваха досега какво да прави, затова те ще си носят отговорността. И е време вече всичко да свършва и то по-бързо, от взимане на глупави решения за и против оставки, както и писане на смешни декларации само повече се излагате и показвате колко сте неадекватни. Най-добре си взимайте багажа, че на хората вече им идва всичко това малко в повече!

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 11:31 11:31

Герб и Беливанов вън от Хасково

Анонимен
Анонимен
28.09.2017 15:32 15:32
Отговор до  Анонимен

Van ot Haskovo i poveche da ne se vrashtat v nashiya prekrasen grad !!!!

Берг мутренсон
Берг мутренсон
23.09.2017 11:38 11:38

Крадливи гербажии , не успяхте да го накарате да стане като вас нали

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 11:40 11:40

Великият Стефан Цанев: „Нас ни управляват пълни аматьори – първите две години се учат да управляват, а следващите две се мъчат да се спасяват от гафовете си.“ Няма какво да се добави………

Гошо
Гошо
23.09.2017 11:42 11:42

Напрежението в общината се почуства и при нас гражданите. Наистина това неразбирателство между кмета и партията ГЕРБ е видима пречка-общината да върви напред. Надявам се по-бързо всичко това да приключи и да се намери разрешение. Ако е нужно дори кмета да си-отиде. Той направи каквото можа, измести ГИ, което е голям успех. Добротата и пълната противоположност с бившия кмет му помогна, но не винаги тези качества са силните страни на-един управляващ градоначалник. Доброто сърце не винаги може да вземе трезви решения в ситуации искащи твърда ръка и хладнокръвие. Партия герб трябва да излъчи по-добър кандидат, който да го подкрепи-народа. Грешки прави всеки, хората грешат постоянно. Не бих искал да живея в несигурност, в момента в този град е това. Нека по-бързо се вземат правилните-решения. Ако герб-набеждават Беливанов без ппичина, той има ппавото да излезне с изявление пред медите-вцнегова защита. На мен би ми билоцинтиресно. Щом мълчи и не-се-защитава, значи има истина-в изявлението-и обвиненията на партията.

Загрижен гражданин
Загрижен гражданин
23.09.2017 12:06 12:06

Интересно, защо кмета е виновен за всичко, след като всички решения и гласувания зависят от общинските съветници, а се знае от коя партия е болшенството.
Територията пред общината, какво е? Пешеходна зона, зона за сигурност или единствения безплатен паркинг в центъра за висшите чиновници на общината и общинските съветници, който се събират веднъж в месеца?
Тези две бариери са срам за града. Гражданите на града, с парите от данъците, които са платили и издържат общината, дори и в почивните дни нямат право да ползват този паркинг, дори се заключва и с катинар в почивните дни. Разбира се всички знаем, кой и кога се поставиха тези бариери, но сегашната власт защо не ги премахне?
Предлагам на кмета да постави този проблем за обсъждане и гласуване на следващата сесия на общинския съвет и ще разберем, дали кмета или съветниците са загрижени за гражданите. Казват, че зам. кметовете нямали комуникация с кмета, а един от тях, не можа да даде едно смислено обяснение по този въпрос. Става дума за господин Балкански. Тези две бариери, без разходите за поддръжка, само за заплати се харчат 800 лв. на месец за хората които ги вдигат и спускат. Иначе общината няма пари за други по-необходими неща.

Гого
Гого
23.09.2017 12:37 12:37

Кмета е маша на делянчо. Неговата инициатива относно всичко което става в хасково е проводник на това което желае делянчо .санирането се държи от делянчо, инвестициите които ги няма се управляват от делянчо,желанието му да вземе земята зад ДНА ,всички назначения в областа се правят от делянчо. Назначават се само хора на герб и дпс. Кмета е само фигурант. Вината е изцяло на делянчо и герб Хасково

Желю Добромиров Желев
Желю Добромиров Желев
23.09.2017 13:19 13:19

Фигурант ама с невинната си мутра две години лапа кметска заплата.Хич не е Шматко Добри,ами е стар хитрец и тарикат.Някоя и друга година му остава ,и той го знае.Хич не го съжалявайте дъртия ,ясно му беше за какво иде реч!!!
Затуй ГЕРБ да си прибира МУМИЯТА и да се …..на кучето. в г…за

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 13:28 13:28

ПАК ЩЕ КАЖА. ГЕРБ НЕ НОСИХА ОТГОВОРНОСТ ДОРИ ЗА НЕДОРАЗУМЕНИЕТО И ПЕДА- Л ПЛЕВНЕЛИЕВ. КАМО ЛИ ЗА ТАЯ МУМИЯ. ГЕРБ НЕ НОСЯТ ВИНА ЗА НИЩО. ВИНЕТУ Е НЕВИНЕН . ВИНЕТУ Е НАШИЯТ ВОЖД КОЙТО ЩЕ НИ НАВРЕ НА КУЧЕТО В ГЪЗА.

хасковска пчела
хасковска пчела
23.09.2017 13:37 13:37

Без санирането ни се разпадаха панелките-денем бяха нажежени стените от слънцето,а зимата мръзнехме от студ.Живота на панелките ни беше изтекъл,а сега се заздравиха за поне още 50 г.Щом живеем в такива жилища е ясно,че не можем да си позволим изолация и PVC дограми.Щяхме да се мъчим още дълго време ,ако го нямаше ГЕРБ.

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 14:20 14:20

Абе „хасковска пчела“ съвсем си изкуфял. Това не е саниране, а боядисване и най-вече голямо лапане на пари. Тъпакооооо!

Гражданин
Гражданин
23.09.2017 14:20 14:20

Нямам думи как можаха толкова прости кметове да управляват в Хасково.Нищо не се прави за града само се подават уставки ,после не било вярно партията не давала и си играем на мишки и котки.И така мили граждани още две години ще ни управляват тези некъдърници.

Кауня
Кауня
23.09.2017 14:29 14:29

В чужбина бил бай ти Добри!?
ДА СЕ ВРЪЩА И НА МИГА ДА ДЕПОЗИРА ОСТАВКА!!!!!
После да ходи на туризъм!!!
Нагъл,та нагъл!!!Хем знае ,че не е за тая работа,хем се натиска дъ..тия Г.З!!

Избирател
Избирател
23.09.2017 14:40 14:40

Избори и за НОВ КМЕТ,иза НОВ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ!!!
Кво ми се крият герберите зад декларации!!!
И те се и ОАКАХА!!ОСРАХА СЕ,БЕ!!!

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 15:17 15:17

За всичко е виновен само един и тои се казва делян добрев . Да не се прави на ущипана мома. Всичко от него излиза.

Орфеец
Орфеец
23.09.2017 15:52 15:52

ГЕРБ няма кадри,една Гергана съветничката срами герб с подвизите си на к………а и самите те я наричат Герото общата, а румен стоянов освен четки на евгения ангелова друго можели а и да си върти задника наляво и после да надясно.

Това са хората на делян добрев и евгения ангелова дупетатката която прибира парите за новостроящата се църква с поп Никола и ги делят после.

Феномен
Феномен
23.09.2017 16:02 16:02

Беливанов е виновен, че ги търпи. Всички постове Консулов, Милена, Биляна,Лечев,Гаргова,главен архитект,гл счетоводител са назначени некадърници от ГЕРБ. Те управляват общината. Поръчките се подготвят и се нагласят от тях.Даже и на екопрогрес с натиск назначиха този некадърник от герб, който отговаря за бездомните кучета. Кмета и да им каже нещо те правят обратното и са вързани като свински черва до най-нистата длъжност. Това е положението.

Митко
Митко
23.09.2017 16:06 16:06

Гореизброените назначения се обаждат на Делян за всяко нещо как да го правят и той казва, а не кмета. Карат го да подпише и викат Делян така каза и точка. Така че всичко изброено в статията са провали на Делян и свитата му. Трябва сами да си понесат отговорността

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 16:07 16:07

Хасковлии, хасковлии, разбрахте ли си фаталната грешка на изборите през 2015? Не наказахте стария кмет, а самите себе си с това чучело Беливанов и стоящите зад него герберски кукловоди, които съсипаха града. Честито ви нещастници и все по-зле ще става.

Геню
Геню
23.09.2017 16:10 16:10

А защо като се разграничават от кмета са си на широките столове в общината? Защо не напускат? Защо се натискат и си лижат плюнката само и само да са там? Защото суджуците са сладки нали! Гадове мръсни

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 16:12 16:12

Дасе връща бате Гошко

румба та Стоянов помака
румба та Стоянов помака
23.09.2017 16:19 16:19

Дърти я пезевенг бай Добри да си обира ташаци те И да оди да задява доктор Станчева оная с големите ба джа ци .

колега
колега
25.09.2017 9:01 9:01

Румба,ти щото си съветник от ГРОБ не ти отърва.Уреди сестра си Емилия Стоянова-от соц.работник в дом…и после като шефка на отдел в Общината.Също така майка ти Светла Одаджиева е вече пенсионерка отдавна а я върнахте в градината като учителка и по цели дни оплюва кмета .Евгения Ангелова ти се отблагодари ,защото вие една шепа дето се правите на младежко ГЕРБ а сте към на 40 години и се правите че правите много работи с глупавите ви изяви на никому ненужни.

Добри
Добри
23.09.2017 16:34 16:34

ГЕРБ С ВЕТО ДА УЧАСТВА ПОД КАКВАТО И ДА Е ФОРМА В ИЗБОРИ В ОБЩИНА ХАСКОВО! ИНАЧЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА, ШИ ГИ ЕБА В ТАШАЦИТЕ, ЗНАЯТ ЛИ С КОГО СЕ ЕБАВАТ!!!!!!!!!

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 17:23 17:23

Вашта кожа мръсна кметска и партийна, да ви е.а ма…а педе….си смотани

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 17:29 17:29

Вашта кожа мръсна кметска и партийна, да ви е.а ма…а смотаняци

Незнамкойси
Незнамкойси
23.09.2017 17:49 17:49

Да го духа тоя боклук нещастен той дори не е боклук той е сока на боклука този беливанов нагласят циганите в общинските апартаменти изгониха социалнл слаби български семейства изчезвай келеш ти вече си напални гушата с пари

От махалата
От махалата
23.09.2017 18:20 18:20

В общинските апартаменти наглася секретаря на общината- Биляна. Рюшветите си ги менка с началничката и член в комисията и Мария Русева. Като взеха да им излизат далаверките накараха Мария да си пусне молбичката тихом мълком , за да спасят Биляна.

ДАРИ
ДАРИ
23.09.2017 21:03 21:03

БИЛЯНА ДАЛАВЕРАТА И МАРИЯ РУСЕВА ПО ЦЯЛ ДЕН ПУШАТ ДО ОБЩИНАТА И ВЪРТЯТ ДАЛАВЕРИ С ЦИГАНСКИТЕ НАМЕСТНИЦИ ОТ РЕПУБЛИКА . ЗАРАДИ БИЛЯНА Д. ДОБРЕВ ПРАВИ ТОЗИ ЦИРК В ОБЩИНАТА.

Анонимен
Анонимен
23.09.2017 21:12 21:12

ГАЛЯ,ГАЛЯ!

Галя
Галя
24.09.2017 11:55 11:55
Отговор до  Анонимен

В голяма грешка си . Тук не познахте кой кой е.

Валентин Илиев
Валентин Илиев
24.09.2017 7:10 7:10

Беливанов по дай си оставката и си гледай рахата. А момите и тарикати те от Герб сами ще се само изядат.

Слабото представяне
Слабото представяне
24.09.2017 8:28 8:28

Слабото представяне на Беливанов и нерешителната политика на ГЕРБ дават повод на некадърните и алчни представители на БСП в единство със стария кмет – феодал да се зъбят по форумите и да смесват умело вярно и невярно, като хулят наред. Имат практика в това отношение и сега им се е отдало да лъжат колкото си искат. Така е. Като нямаше истинска чистка на некадърници и стари кадри, дето от нищо не се интересуват, освен от парите си и от облагите на властта, няма да ни се случва желаното. Станишевото Ленче и Курнелийка дават само указания от София за подривна дейност, нали взеха за първи път от доста години много мандати от глупавите хасковлии. С провалени хора няма промяна. Така мафия и корупция не се преборват. Липсата на адекватна съдебна система се отразява гибелно на страната, а пък Хасково съвсем отива в десета глуха. Иска се сериозна работа и крути мерки. Иначе и надеждата ще си отиде. Младите и образованите не се допускат до управлението. Ръководят ни стари и оядени пенсионери, както е на всички нива. Особено личи в икономиката, съда, полицията, здравеопазването, образованието. Стари доктори си седят на столовете и вземат много пари от бедните хора за нищо, пък техните финанси си текат всеки месец от много години. Стари директори и пом.директори по училищата само командват и те за пари, не за реално свършена работа. Ама без истинска работа, нещата не вървят. Даже спират на мъртва точка. Докога ли ще е така. Докато дойде пак някой алчен некадърник, дето да си краде безконтролно като Георги Иванов и да се радвана успешните атаки по форумите на троловете. Жална ни майка.

Кокала
Кокала
24.09.2017 9:29 9:29

Браво ей тва се казва егоистично решение. Било провал ама да си стой, нали схемата си тече. Дръж кокала, а другото хуи ми янко. Политика мириша пове4е и от лайната!

БСПар
БСПар
25.09.2017 13:01 13:01
Отговор до  Кокала

БСП и кмет – феодал нямат нищо общо. Айде стига вече с тия изтъркани фрази

БСПар
БСПар
25.09.2017 13:02 13:02
Отговор до  Кокала

БСП и старият кмет – феодал нямат нищо общо. Айде стига вече с тия изтъркани фрази

До Анонимен
До Анонимен
24.09.2017 12:00 12:00

Галя им спира циганските далавери покровителствани от Биляна за това Им стана неудобна .

(нерегистриран)
(нерегистриран)
24.09.2017 13:56 13:56

Този път ще се върне не бай Гошко, а бай Амет от Дост, анадънму булгаристан. Българинът като църковна мишка бедняк, а те са с парите си… който има пари той ще свири на свирката… дс,кгб,бкп=…истината и само истината, масово се събираТ/ме и коментираТ/ме, това е положението бабо Сийке!

Анонимен
Анонимен
24.09.2017 16:28 16:28

По-добре Беливанов отколкото зализания комсомолец Консулов или тъпоумния областен Дечев

Back to top button