Хасково

Стадион „Хасково“ е с нов терен и писта, без грижи до 1 г. ще е поляна

Тежката техника, участваща в ремонта на терена и пистата вече напусна стадион „Хасково“.

Футболният терен е с новото тревно покритие, включително и зад вратите, като площта е около 9400 квадратни метра. Завършена е и лекоатлетическата писта, като са разчертани 6 коридора. Ремонтът е на стойнот 533 000 лв.

Haskovo.info припомня, че от фирмата изпълнител предупредиха, че след полагането на тревата ще са нужни около 3 месеца за възстановяването й от стреса при транспортирането й от Варна до новото място.

Специалистите обясниха, че след полагането на тревното покритие от общината ще трябва да закупят и техника за поддръжка. Грижите ще трябва да са ежедневни, защото в противен случай за 1 г. теренът ще се превърне в поляна.

7 коментара

  1. То и Хасково без грижи стана на тресавище за 2 години. Браво кмете, евала Герб, за провала. Успяхте да закопаете Хасково…

  2. Как пък всички решихте, че никой няма да се грижи за стадиона? Как пък никой не е доволен от ремонта? Хубаво ще да има пазач, но да се допускат граждани да ползват пистите за бягане, а не да стои заключен. В Димитровград вдички стадиони са достъпни.

  3. Тая вечер минах покрай сьда-аварията не е отстранена,трети ден шурти вода,ама се кефя-сьдиите и прокурорите на партия ГРОБ утре като отиват на работа ще си изкалят шикозните чепици за по 2 бона.

  4. Иииии чудооо ичаче 6 пистиииииии! Нали критикарите обясняваха че нямало да има необходимия брой писти. И сега що такова заглавие -щял бил да се превърне в поляна- а кой каза, че няма да се поддържа??? Кой каза че не е проучен въпроса за необходимата техника за поддръжка -то и старата си става ама бива да си е модерна.
    Айде стига с тоя черен поглед към нещата .Супер вземам дружките и дано се навият да ни пуснат да побягаме на тая писта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button