Външни публикации

Презентация на дизайнерските дамски и мъжки часовници Versace

По дефиниция понятието „мода” (на латински: modus – маниер, норма, правило, време, ритъм) означава начин на изразяване според вкуса, маниер на обличане и поведение, характерни за дадена епоха. Модата е израз на стремежа и идеала за красота. Тя е най-вече социално психологично явление и може да служи като средство за поставяне на социални граници. Модата е важен акцент, който много мъже и жени ценят и следват. А висшата мода дори в още по-голяма степен привлича със своята авангардност и висока дизайнерска и стойностна визия и качество.

Смятан е за един от най-колоритните и талантливи дизайнери на 20-ти век, Джани Версаче е известен италиански моден дизайнер на дрехи и аксесоари. Стилът му е повлиян от древноримската и древногръцка култура, както и от абстрактното изкуство. Създадената от него модна империя, в сътрудничество със своите сестра и брат, превръщат Versace в една от най-известните и успешни фамилни брандове на всички времена.

Versace прави луксозни часовници и бижута от 1994 г. насам. Под логото на модния гигант, разбира се, се произвеждат и други стоки от висок клас като луксозни чанти, обувки, дрехи, аксесоари, грим, парфюми, обзавеждане за дома дрехи и др. Versace предлага еднакво чувствени продукти и за двата пола. Техните часовници и бижута могат да бъдат много скъпи и това е заради философията на бранда да задоволи нуждата на потребители, ориентирани към качеството и лукса. Дамските и мъжките часовници Versace са впечатляващи, красиви и подчертано луксозни.

Versace е италианска компания. Първият магазин на марката е открит през 1978 г. на Вила дела Спига в Милано. Оттогава брандът се превръща в международна сензация с много известни личности последователи, спортисти и дори политици, които са верни почитатели на името Versace. Марката е известна с присъщия си чувствен и провокативен стил, тъй като много от нейните най-прочути продукти са склонни да бъдат доста разкриващи. Макар че повечето невероятни произведения на Versace са облекла, бижутата и часовниците не отстъпват от верния им стил. Световни звезди като Мадона, Бионсе и Елтън Джон редовно са забелязвани с продукти на Versace.

Дизайнерските часовници Versace са елегантни, изтънчени и неподражаеми. Версаче разбира, че китката може да бъде също толкова секси, колкото и тялото, затова луксозните модели часовници подчертават чувствеността на ръката. Повечето часовници Versace се предлагат в сребърни, златни или черни цветове, някои инкрустирани с диаманти и други скъпоценни камъни. Оригиналните дамски и мъжки дизайнерски часовници Versace предлагат на своите почитатели съвършен дизайн и високо качество. Часовници Versace се произвеждат в Швейцария и носят етикета Swiss Made, удостоверяващ това.

Тези луксозни часовници са създадени да подчертават и извайват обаятелните контури ръката на всеки, който ги носи. Версаче прави часовници, които са предназначени да накарат всеки мъж и жена да се чувстват толкова забележителни и желани, колкото и самия часовник. Моделите на Versace са отличителни и екстравагантни, но в никакъв случай прекомерни или кичозни.

Versace е без съмнение един от най-известните и влиятелни дизайнери в света. Техните продукти винаги провокират уважение и класа. Закупуването на дизайнерски часовник Versace означава, че потребителят цени чувствеността и елегантността на своето тяло и желае да го подчертае по най-добрия начин. Както дамските, така и мъжките дизайнерски часовници на Versace са впечатляващо допълнение към всяко изискано облекло или бижу.

Часовници

Автор: Мегамол за часовници

Back to top button