Хасково

Над 40 гимназисти от Езиковата със сертификати от Кеймбридж

Над 40 ученици от хасковската Езикова гимназия „Асен Златаров“ получиха сертификати от университета Кеймбридж за отлично владеене на английски език.

Сертификатите им бяха раздадени от един от представителите за България – Антоанета Цекова, която заяви, че тези гимназисти са не само умни, но и мъдри. Защото не е нужно само да учиш език, да избереш подходящата гимназия, но и да имаш документ. Тези сертификати дават възможност за работа и обучение на младежите.

Езикова

Повчето от гимназистите получиха сертификати за владеене на английски език на ниво B2 и C1, а някои са показали толкова добри резултати, че им се дава най-високото C2.

Гимназията пък получи сертификат за най-добър изпитен център в България.

Сертификати за ниво на английски език получиха и двама третокласници от СУ „Васил Левски“ – Александра Атанасова и Александър Атанасов.

С награждаването бе отбелязан и Европейският ден на езиците.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button