Хасково

56-годишна сложи край на живота си в Хасково

Самоубийство56-годишна жена сложи край на живота си около 12 часа днес на хасковската улица „Самуил„. Жената е била с психично заболяване и само преди дни е изписана от психодиспансера в кв. „Болярово“. Тя е скочила от стълбищната площадка на петия етаж на жилищния блок, където обикновено излизала да пуши. Тя е живеела сама в апартамент на третия етаж. 

Според майката на жената тя не би могла сама да скочи. Възрастната жена предполага, че някой е бутнал дъщеря й. Последно те са се видели преди няколко дни и по нищо не личало дъщерята да има проблеми и да възнамерява да сложи край на живота си.

Haskovo.info припомня, че това е второто самоубийство в Хасково за последните 10 дни. На 18-ти февруари мъж скочи от осмия етаж на жилищен блок в кв. „Орфей“ заради любовна драма.

 Трупът на самоубилата се жена
 Внимание! Снимката не е подходяща за лица под 18 години.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

1 коментар
Най-стари
Най-нови Най-харесвани
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
keep_your_life
keep_your_life
27.02.2008 19:50 19:50

Спрете се вече!

Back to top button