Регион

Хванаха гастарбайтер с контрабандни газови пистолети и патрони

Два газови пистолета и 283 патрона задържаха митническите и гранични служители на ГКПП „Капитан Андреево“, съобщават от Агенция „Митници“.

Митничарите извършили щателна митническа проверка на влизащ в страната от Турция лек автомобил, управляван от австрийски гражданин от турски произход. Шофьорът, който пътувал сам, заявил, че не внася лични вещи, стоки или валутни ценности за деклариране.

При извършената проверка, митничарите откриват в личния багаж, намиращ се в купето на автомобила, укрити два газови пистолета калибър 9 мм и 283 патрона за газово оръжие.

Контрабандните пистолети и патрони са задържани. На нарушителя е съставен акт за опит да бъдат пренесени през държавната граница стоки без знанието и разрешението на митническите органи и е задържано обезпечение от 300 евро.

 

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button