Хасково

Ученици от гимназията по туризъм с международни сертификати

Валоризационна конференция се проведе днес в Професионална гимназия по туризъм „Александър Паскалев“ съвместно с консорциум „Брейн Груп“ – Видин.

По време на събитието бяха връчени всички сертификати и документи на ученици, участвали в проекта „Усъвършенстване на професионалните умения чрез мобилност“. Той се проведе от 19 юни до 11 юли тази година на о-в Тенерифе, Канарски острови.

Гимназисти

Възпитаниците на гимназията получиха международно признати сертификати, които ще им помогнат да бъдат конкуретноспособни на пазара на труда след дипломирането им. Първият от тях е Europass – мобилност на български и на английски език, удостоверяващ придобитите професионални умения. Връчени им бяха и сертификати за владеене на испански език, сертификат от испанския партньор и от работодателите за успешно проведената практика. Сертификат за участие в проекта получиха и от сдружение „Брейн груп“.

Участниците в проекта са изключително доволни и признателни на своите преподаватели и на директора на училището Пенка Георгиева за уникалната възможност за развитие и усъвършенстване в сферата на туризма и ресторантьорството.

Учениците получиха много поздравления и пожелания да следват мечтите си в бъдещия си житейски път.

guest
Въведете Вашето име
Въведете своя и-мейл адрес

Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.

0 коментара
Inline Feedbacks
Вижте всички коментари
Back to top button