Хасково

Георги Иванов: ГЕРБ не знаят на какво е способен Беливанов

Бившият кмет на Хасково Георги Иванов коментира сегашната криза в общината. Това той стори в съда в една от паузите на делото срещу него за разрушаването на бившия затвор в Хасково.

„Беливанов не може да мълчи. Той е длъжен да коментира сегашната ситуация“, заяви Иванов, според когото сега ставало дума за разпределянето на пари. Иванов припомни, че по негово време, когато Беливанов е бил зам.-кмет, той му е поискал оставката с докладна в общинския съвет. Според Георги Иванов от ГЕРБ не познават достатъчно на какво е способен Беливанов.
„По време на моето управление никой не ми е искал оставката“, допълни Георги Иванов.

Иначе, на поредното съдебно заседание за разрушаването на затвора бяха разпитани тогавашният областен управител Румен Данев и шефът на дирекция „Регионално развитие и държавна собственост“. И двамата свидетелстваха, че не са знаели, че сградите в имота са паметник на културата. В областна администрация нямало регистър на паметниците на културата в Хасковска област.

За следващото съдебно заседание до разпит по негово желание бе допуснат полицейският инспектор Зафир Хаджиев, който отговарял за района на бившия затвор. Той искал да свидетелства за състоянието на сградите там. Георги Иванов и защитата му се възпротивиха, но в крайна сметка Хаджиев ще бъде разпитан, но от полицията ще се изиска справка за разчета на полицаите в Хасково в периода 14 – 16 май 2015 г. Ако има готовност, защитата може да представи и снимки за състоянието на сградите тогава.

Така делото бе отложено за 16 ноември.

6 коментара

  1. Гога внимавай гога народа се надига и няма мърдане каза:

    Беливанов правилно ти е поискал оставката наглец. И ти беше в същия кръг на форуком, ти им даде парка на Дружба и петното да си построят сградата. Ти им даде сметището, боклук. Ти разпределяше баницата от общинския бюджет на форукомци. Сега Герб се опитват да правят същото само че без теб като посредник. Разбрали ме палячо!

    1. Обратната господине Иванов му поиска оставката.Прочети го още веднъж.

  2. Хаджиев да обясни ДАЛИ ЦЯЛАТА ПОЛИЦИЯ В ХАСКОВО НЕ ГО Е СПРЯГАЛА ЗА ГЕЙ И НЕГО,И ПЕТЮ ПЕТРОВ!!!!!
    СМЯЛ,ЛИ МУ СЕ Е НЯКОЙ???ЗА КАШМЕР СТАВАЛ,ЛИ Е???? ?

  3. Обратен със лява резба и повече вазелин за ВЕНЦИ ДИМИТРОВ – КАКТО ГО ЗНАЯТ ПОМАКА ОТ МАЛЕВО,За да стане КАТАДЖИЯ колко дупета даде и рушовети супер тъпо копеле и за продавач на зеленчуковия пазар не става !!!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button