Експертиза отложи делото за убийството на Людмил Банев

Хасково

Повторна тройна комплексна психиатрично-психологична експертиза, която трябваше да бъде направена за днешното съдебно заседание по делото за убийството на Людмил Банев, не е готова.

Това бе и една от причините за новото отлагане на делото. Тя ще трябва да бъде изготвена от пловдивски експерти и да покаже най-общо дали двамата подсъдими Веселин Радев и Ивайло Митев са вменяеми.

Днес бе разпитан един свидетел, а за следващото заседание са призовани трима.

Haskovo.info припомня, че убийството стана на 28 август миналата година зад театъра в Хасково. От записите на камери за наблюдение, подкрепени от свидетелски показания, се виждало, че Веселин намушква смъртоносно с нож жертвата, но преди това и след това удари с палка му нанася Ивайло.

Делото започна на 18 май, когато 500 000 лв. кръвнина поискаха роднините на убития Банев от Радев и Митев. Жената на Банев Светлана Костова поиска обезщетение от по 150 000 лв. от двамата подсъдими, като 200 000 лв. от общата сума са за детето й. Майката на жертвата Славка Банева иска кръвнина от по 100 000 лв. от Радев и Митев.

Делото бе отложено за 10 ноември.

5 коментара

  • Наркоманчето веско каквото и да прави ще лежи 16 годинки . минимум. Да знаете че с пари децата ви стават лайна

  • Весо парцал долен, тръпнеш ли в очакване, на мама и тати уродчето, всичко наведнъж ще си получиш всичко, така става с измекярите!

  • И какво се отлага това дело толкова съдете и който каквото си е заслужил кво толкова има щом извършителите са ясни

  • Дяй да терепим наред и айде луди сме и айде няма проблем къкви са тея закони кво е това чудо много лесно убиваш човек и после аз съм луд и се отърваваш и обикаляш на свобода

Вашият коментар


Haskovo.info не носи отговорност за коментарите. Моля, пишете на кирилица и не използвайте обиди, клевети и лични нападки. Подобни коментари може да бъдат премахнати. Можете да докладвате за неподходящи коментари чрез формата за контакт в сайта.